Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 19.4. -25.5.2024

Elävienkuvien Teatterilla kevään tuloa vahditetaan hyvillä elokuvilla. Normaaliohjelmiston lisäksi kinoklassikko elokuvasarjassa nähdään kaksi  oman aikansa merkkiteosta.

Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 19.4. -25.5.2024 | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Maanantaina 22.4. klo 17.30 nähdään Miloš Forman  8 0scaria voittanut Amadeus. Elokuva vie katsojan Mozartin elämään visuaalisesti rikkaassa miljöössä käyden lävitse klassismin kultapojan, Mozartin, mestariteokset. Toisena kinoklassikkona nähdään Veronikan kaksoiselämä (1991), joka on Krzysztof Kieślowskin vähemmälle huomiolle jäänyt mestariteos.

Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 19.4. -25.5.2024 | Kulttuuri | Kotiseutulainen

 Teatterin ensi-iltaan 19.4. klo 19.30 vuoden odotetuimpiin elokuviin kuuluva Civil War on tiivistunnelmainen, adrenaliinin ja jännityksen täyteinen toimintatrilleri. Hyvä tärppi on myös 26.4. klo 17.30 Tie Sydämeen. Ranskalainen elokuva todella kutkuttaa makuhermoja, sillä kuparipannuissa hautuu suhde kahden kulinaristin välillä. Toinen mielenkiintoinen elokuva on  3.5. klo 20:00 ohjelmistoon tuleva Margueriten teoreema. Koko elämänsä matematiikalle omistanut tähtioppilas Marguerite ei salli itselleen virheitä, vai onko kaiken tarkoituksena sukeltaa entistä syvemmälle teorioiden labyrintteihin? Nimiosan esittäjä Ella Rumpf palkittiin vuoden parhaana tulokkaana Ranskan Cesar-gaalassa helmikuussa. Kevään kovimmaksi kassamagneetiksi povataan 25.5. kankaalla ensi-iltansa saava Furiosa: A Mad Max Saga, joka ei enempää esittelyjä tarvitse.

Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 19.4. -25.5.2024 | Kulttuuri | Kotiseutulainen

19.4. Civil War (draama, jännitys, toiminta)

22.4. Amadeus (8 Oscarin kinoklassikko)

26.4. Tie sydämeen (makuhermoja hellivä draama)

3.5. Wicked Little Letters (Komedia)

3.5. Margueriten teoreema (palkittu ranskalainen draama)

6.5. Veronikan kaksoiselämä (Krzysztof Kieślowskin mestariteos / kinoklassikko)

25.5.  Furiosa: A Mad Max Saga (Mad max sarjan uusin osa / toiminta)

Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 19.4. -25.5.2024 | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Aiheeseen liittyviä juttuja