Cinema – kuin elokuvissa 

Someron Kulttuuri järjestää Cinema – kuin elokuvissa -konsertin Kiiruun talolla sunnuntaina 27.3. klo 15.

Cinema - kuin elokuvissa  | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Valloittavat sopraanosisarukset Angelika Klas ja Marion Melnik tuovat Kiiruun talolle valkokankaan rakastetuimmat sävelmät yhdessä pianisti Janne Hovin kanssa. 

Konsertissa tullaan kuulemaan otteita tunnetuimmista elokuvamusikaaleista, tunnussävelmiä elokuvista kuten Titanic, Naisen tuoksu, Ihmemaa Oz ja Aamiainen Tiffanylla, sekä kauniita ooppera-aarioita ja duettoja, joita on kuultu useissakin elokuvissa. Ja toki ohjelmassa on myös muutama Bond-hitti ja kotimaisen elokuvankin klassikkosävelmä. Luvassa on siis suurien tunteiden konsertti rakastetuimpien sävelmien ja ainutlaatuisten tulkintojen parissa. 

Sopraano Angelika Klas  tunnetaan erityisen monipuolisena laulajana, jonka ohjelmisto ulottuu oopperasta ja operetista musiikkiteatteriin, jazziin ja tangoon. Hänet tunnetaan erityisesti argentiinalaisen tangon ja Astor Piazzollan laulumusiikin vahvana tulkitsijana.

Sopraano Marion Melnik  hallitsee laajan ohjelmiston kirkkomusiikista liedeihin, musikaaleihin, oopperaan, klassiseen cross-overiin ja jopa popmusiikkiin.

Pianisti Janne Hovi  tunnetaan taidokkaana ja laaja-alaisena pianistina, jonka ohjelmisto ulottuu klassisen musiikin perusrepertuaarista jazziin ja tanssimusiikkiin. 

Varaukset Liisa Mattilalta Someron Kulttuuri ry:stä.

Aiheeseen liittyviä juttuja