Jokioisten kirppisralli järjestetään taas

Jokioisten kirppisralli järjestetään tänä vuonna nyt toista kertaa. Ajankohta on lauantai 8.6.2024 klo 10-17. Järjestäjinä ovat Suuhygienistipalvelu Säihkyvä sekä Jokioisten Murron kyläyhdistys.  

basket of fruit on top of a table

Viime vuoden kirppisralli oli huikea menestys, kävijämäärä yllätti varmasti kaikki. Tapahtumaa toivoivat jokavuotiseksi perinteeksi niin myyjät kuin ostajatkin.  

Mukana tänäkin vuonna yhteensä 42 paikkaa: ihmisten ilmoittamia pihoja sekä yhteismyyntipaikkoja. Ihmeteltävää ja ostettavaa varmasti siis riittää jokaiselle. 

Yhteismyyntipaikkoina tänä vuonna ovat Jokioisten tori, Puupennin piha-alue, Elonkierto (makasiinin edusta), Latovainion kylätupa sekä Jokioisten Murron kylätupa.  Osaan näistä paikoista mahtuu vielä myyjiä, mutta ilmoittautua täytyy niihinkin (info@saihkyva.fi).

Kirppisrallin kartan saa noutaa Jokioisten kunnantalon aulasta aukioloaikojen puitteissa sekä Puupennin aulasta (Humppilantie 2). Tapahtumalla on myös Facebook-sivut (Jokioisten kirppisralli), jonne kartta ladataan myös. Lisäksi Jokioisten kunnan nettisivulle tulee linkki 

Aiheeseen liittyviä juttuja