Naistenpäivänä tapahtuu Forssan työväentalolla

Tänä vuonna Kätsy ry järjestää upean ja mielenkiintoisen tapahtuman; Naistenpäivän messut 9-10.3.2024 Forssan Työväentalolla. Me haluamme sinut mukaan!

Naistenpäivänä tapahtuu Forssan työväentalolla | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Kätsy ry on Lounais-Hämeen alueella toimiva 2019 perustettu yhdistys. Sen tehtävänä on auttaa monenlaisia kädentaitajia yhdistämään voimansa ja mukaan mahtuvat kaikki, jotka kokevat tekevänsä työtään käsin.

Pyrimme järjestämään toimintaa tavallisten sesonkien ulkopuolella. Siksi syksyllä saimme idean järjestää keväällä 2024 kädentaitajia, yrittäjiä ja asiakkaita mukavalla ja helpolla tavalla yhdistävän tapahtuman. Näillä ajatuksilla syntyi Naistenpäivän messut 9-10.3.2024. Tapahtumapaikaksi valikoitui Forssan työväentalo, jonne mahtuu useita myyjiä, esittelijöitä ja paljon kävijöitä. On myös mukava olla maaliskuun alussa sisätiloissa.

Tapahtuma kerää yhteen toimijoita niin terveyden, kauneuden, sisustuksen, hyvinvoinnin kuin kädentaitojenkin aloilta. Mukana on monenlaista mielenkiintoisia usealta eri alalta sekä naisille että miehille. Myyjät ovat ihanasti ottaneet ideamme vastaan, koska myyntipaikkoja on enää muutama jäljellä. Paikalla on myös kahvio, jossa tarjolla makeat ja suolaiset herkut juomineen. Mikä sen mukavampaa kuin istua alas ja juoda kupponen kuumaa kahvia tai teetä hyvässä seurassa. 

Ulkona paistamme myös tirisevän kuumia makkaroita ja herkullisia vohveleita. 

Tarjoamme maksuttoman ja vartioidun narikan, jotta sinä ja kaverisi voitte nauttia itse tapahtumassa niin pitkään kuin haluatte. 

Miksi sinunkin kannattaa tulla paikalle? 

Mukavaa seuraa, hyvää tarjottavaa, mielenkiintoista tutkittavaa monissa pöydissä. Sisäänpääsy ei maksa mitään, joten voit tulla vaikka sekä lauantaina että sunnuntaina tai vaikka monta kertaa päivässä. Voit tulla kyselemään, ostamaan tuotteita tai muuten vaan nauttimaan hyvästä seurasta.

Lisätietoja voit kysellä katsyforssa@gmail.com tai puhelimella 050 408 7412

Tule mukaan, yksin tai yhdessä. Autolla, kävellen tai potkukelkalla. Tyyli on vapaa.

Aiheeseen liittyviä juttuja