HT-Asennus Oy avasi uuden Hanakat-myymälän Forssaan -rakennus- ja remonttiprojekteihin tuotteita ja asiantuntevaa palvelua

Loimaan HT-Asennus Oy eli Hanakat Forssa palvelee Forssan Turuntiellä ja Loimaan Lamminkadun myymälöissä kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä sekä rakennusurakoitsijoita. Myymälässä on tarjolla asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua ihminen ihmiselle. Lisäksi esillä on mallikalusteita ja -tuotteita.

HT-Asennus Oy avasi uuden Hanakat-myymälän Forssaan -rakennus- ja remonttiprojekteihin tuotteita ja asiantuntevaa palvelua | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Avasimme uuden liikkeen Forssaan, vaikka meillä oli pieni palvelukonttori Kartanokeskuksessa. Asiakkaat ovat olleet erityisen kiinnostuneita energiaa säästävistä lämmitysratkaisuista, varsinkin lämpöpumpuista. Edustammekin lämpöpumpuissa montaa merkkiä: Nibe, Jäspi, Thermia, Toshiba, asennamme ja huollamme myös muita merkkejä. Ammattilaisemme hoitavat sovitusti kaikki LVI-työt yksittäisistä asennuksista laajoihin ja vaativiin urakoihin, kertoo Hanakat Forssan edustaja Toni Nurminen.

Forssan Turuntien ja Loimaan Lamminkadun Hanakat-myymälöissä on laaja valikoima rakennus- ja remonttiprojektissa tarvittavia tuotteita, jotka kaikki ovat laadukkaita ja tyyppihyväksyttyjä. Asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun ansiosta välttyy virheiltä ja hankinnat saa kuntoon kerralla ja halutessa asennettuina.

Ydinosaaminen LVI-urakoinnissa

Loimaan HT-Asennus Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Se on kuulunut valtakunnalliseen Hanakat-ketjuun vuodesta 2007 lähtien.

 – Meiltä saa kaikki LVI-palvelut kuten suunnittelun, asennukset ja huollon. Ydinosaamistamme on kokonaisvaltainen LVI-urakointi. Meillä on vankka kokemus linjasaneerauksista. Toteutamme sovitusti niin kerros- ja rivitalokohteiden linjasaneeraukset kuin omakotitalojen käyttövesi- ja lämpösaneerauksetkin. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia lämpöpumppuratkaisuja. Tarjoamme laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä maalämpö-, ilma-vesilämpö-, poistoilmalämpö- ja ilmalämpöpumppuja. Olipa lämmitystarpeesi iso tai pieni, me autamme, Toni Nurminen mainostaa.

Hanakat Forssa toimii pääsääntöisesti Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa, mutta sovittaessa palvelee myös pääkaupunkiseudulle tai muualle Suomeen. Työntekijöitä yrityksessä on tällä hetkellä kymmenkunta, mutta reippaille putkimiehille on aina tarvetta.

Teksti Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja