Nuoret suosivat rinnakkain istuttavaa koppimönkijää mopoauton sijaan – Auto-Kehä Oy:lle on tullut uusi CFMOTO-mallisto

CFMOTO on Suomen myydyin traktorimönkijä ja Euroopan suosituin mönkijämerkki. Traktorimönkijöillä ja nuorten suosimalla hytillisillä eli koppimönkijöillä saa laillisesti ajaa traktorikortilla 15-vuotias nuori tieliikenteessä 60 km/h.

Nuoret suosivat rinnakkain istuttavaa koppimönkijää mopoauton sijaan – Auto-Kehä Oy:lle on tullut uusi CFMOTO-mallisto | Liikenne | Kotiseutulainen

Auto-Kehä Oy Forssassa, Karkkilassa ja Lohjalla myy CFMOTO mönkijöitä alkaen 5590€ ja varaosia mönkijöihin sekä tarjoaa huoltopalveluita. Oston yhteydessä mönkijällä saa kolmen vuoden takuun ilman tunti- tai kilometrirajaa.

– Koppimönkijän saa halutessaan lämpöhytillä ja lisävarusteita mönkijöihin saa lukollisista säilytystiloista mönkijän tuulilaseihin eli plekseihin meiltä tilaamalla. Mönkijää voidaan muokata toiveiden ja tarpeen mukaan nuorison käyttöön, harrastajille tai lumi- ja metsätöihin, merkkivastaava Petteri Paakkonen kertoo.

Mönkijän tehokas nelitahtimoottori mahdollistaa ajamisen vaativissakin maastoissa ja tieolosuhteissa. Mönkijällä saa ajaa teillä ja maastossa vain luvallisilla reiteillä.

CFORCE 625 -traktorimönkijä menestyi vertailussa

Tekniikan Maailman (17/2023) ja Metsästys- ja kalastus – lehden traktorimönkijöiden vertailussa CFORCE 625 oli testimenestyjä. CFORCE 625 mönkijällä on hyvä hinta-laatusuhde, kiitettävät maasto-ominaisuudet ja lyhyt jarrutusmatka.

Mönkijä kääntyy optimaalisesti kaikissa olosuhteissa ohjaustehostimen ja elektronisen lukon ansiosta. Ja renkaiden pito on erinomainen, automaattisesti toimivan hallintajärjestelmän ansiosta. Mallista on sekä lyhyt ja pitkä malli, kummatkin ovat kahden henkilön istuttavia malleja.

Teksti Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja