Tietoa aloitteleville yrittäjille tai yrittäjäksi ryhtymistä suunnitteleville

Ilmainen luentosarja aloitteleville ja aloittamista suunnitteleville yrittäjille!

Tietoa aloitteleville yrittäjille tai yrittäjäksi ryhtymistä suunnitteleville | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Aloittelevile tai aloittamista suunnitteleville yrittäjille alkaa marraskuun 3. päivä ilmainen viiden kerran luentosarja. Luentosarjan järjestävät Loimaan kaupunki, Pöytyän, Auran, Koski Tl:n, Oripään ja Marttilan kunnat.

Luennot järjestetään netissä tiistaisin. Aiheina on yritysmuodon valinta ja kirjanpidon merkitys, Te-toimiston palvelut, pankki- ja vakuutusasiat, Leader-yritystuet sekä kevytyrittäjyys. Osallistua voi joko kaikkiin tai vaikka vain osaan luennoista.

Lisätietoja luentosarjasta ja ilmoittautumislinkki löytyy Loimaan kaupungin kotisivuilta.

Aiheeseen liittyviä juttuja