Käsinhierretyt solumineraalit ovat puhtaita ja ainutlaatuisia

Mineraalit ovat soluillemme elintärkeitä – ilman niitä aivoissamme ei muodostu yhtäkään ajatusta, raajamme eivät kykene työstämään yhtäkään liikettä.

Käsinhierretyt solumineraalit ovat puhtaita ja ainutlaatuisia | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Mineraalit aktivoivat solujamme toimimaan, vaikuttaen aineenvaihduntaan, puhdistavat kehoamme kertyneistä kuona-aineista, vahvistavat solujamme poistamaan tulehduksia, korjaavat ja uudistavat solujamme kertyneiltä vaurioilta. Saadessamme ineraalivarastot optimaaliselle tasolle oireet ja sairaudet saavat himmeämmät valot. Solutankkien täyttyessä terveys ottaa takaisin oman, menetetyn paikkansa oireiden jäädessä sivulle, häviten jopa kokonaan.

Solumineraalit ovat biokemiaa ja niillä ei ole sivuvaikutuksia. 1800-luvulta peräisin olevalla, Dr. Schüsslerin metodilla ja reseptillä, käsin hiertämällä valmistetut solumineraalit ovat maailmassamme ainutlaatuisena sekä vertaansa vailla olevana, elintärkeiden ja rakkaiden solujemme hyvinvoinnin ja terveyden tukena.

Vastaanotollani teen Antliz-analyysin – katselen ja tutkin asiakkaan kasvoja. Lopputulos kertoo solujen mineraalipuutokset eli kivennäisaineiden aiheuttamat vajaukset. Alle puolituntia ja saat tietää mistä oireet ja mahdolliset sairautesi johtuvat. Saat tietää, miten itseäsi lähdet jatkossa hoitamaan, kohti hyvinvointia, parempaa huomista. Tankkaamalla soluille ravintoaineita ajoissa, ei tarvitsi edes kokea sitä tai niitä sairauksia, jotka tulevaisuudessa ovat edessä. Hoitamattomana solut reagoivat, voivat huonosti ja sairastuvat.

Kasvomerkeistä luen 12 eri solumineraalien vajaukset. Kehossamme pitäisi siis kaikkiaan olla 12 eri mineraalia. Tänä päivänä puutteita on n.8 mineraalista. Kehossa on menossa katastrofi, jonka voi ja kannattaa hoitaakin tasapainoon. 1800-luvulla on ollut kahdesta eri mineraalista puutetta, tänä päivänä tilanne on huolestuttava, oireet ja diagnoosit ovat siten myös sen mukaiset. Kehomme sairaudet johtuvat solujemme ravinnottomuudesta sekä sairastuneista soluista.

Solumineraalit sopivat myös täydentäväksi hoitomuodoksi sairauksien ennaltaehkäisyyn, kroonisten sairauksien hoitamisessa sekä terveyden hoitamisessa. 

Kun solut voivat huonosti, se näkyy voinnissamme. Pahankin sairauden voi selättää, hoitamalla solusuolat eli elämänsuolat soluillemme tuomaan ravintoa, täyttämään solujemme tyhjentyneitä tankkeja. Mineraalit ovat soluillemme elintärkeitä.  

Toivon toimintaa, että ihmiset piristyisivät ja haluaisivat parantua oireistaan ja sairauksistaan, vaikka diagnoosi on ollut parantumaton sairaus. Niin sanottiin 1800- luvulla Dr. Schüsslerillekin, mutta niin vain parani omilla tekemillään solumineraaleilla, parantumattomasta sairaudesta sekä paransi kurkkumätään sairastuneet lapsetkin, kaikki terveiksi.

Olen hoitanut oman kilpirauhasen vajaatoiminnan sekä kivuliaat suonenvedot solumineraaleilla. Jos olisin raskauksien aikana tiennyt solumineraaleista – olisivat päivät soljuneet eri tavalla ja olisin turvannut lapsilleni mineraalit alusta asti. 

Itävallassa, Sveitsissä sekä Saksassa tunnetaan ja käytetään mineraaleja – hieno mahdollisuus ja ainutlaatuisuus on rantautunut myös Suomeen. Mineraalit ovat 150 vuotta vanhan reseptin mukaan valmistettuja, hyvänmakuisia ja helposti suussa sulavia. Yhteiskunnan varoja sekä luontoa säästyy, kun hoidamme itsemme terveiksi, luonnonmukaisesti.

Tiina Rajala, Luontaishoitola Misaelle.

hoitohuone.misaelle@gmail.com

Puh. 050 348 5272

Aiheeseen liittyviä juttuja