Kukkalähetys ilahduttaa aina

Kukkalähetyksen saaminen on monelle erityinen, hieno asia. Kukkien mukana kulkee paljon välittämistä, lämpimiä ajatuksia. On ollut hienoa kuulla, miten iloiseksi ihmiset ovat tulleet. Kukkia katsoessa muistaa aina niiden lähettäjää. Se ilahduttaa ja tuoreista kukista tehdyt asetelmat ja kimput säilyvät kauan saajan ilona, kertoo Terje Parkkila.

Kukkalähetys ilahduttaa aina | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Terjen Kukkapuodin verkkokaupan kautta voit ilahduttaa läheisiä, ystäviä ja tuttavia, vaikka vierailu poikkeusoloissa ei olisi mahdollista.  Verkkokaupassa ostaminen on helppoa ja turvallista. Vaihtoehtoja on paljon valittavana: kukkivat  joulukukat, jouluasetelmat sekä leikkokukkakimput. Lähettimme kuljettavat kukat perille kontaktivapaasti 25 km säteellä. Tilatut kukat voit myös noutaa puodistamme. Näin säästyy jonottamisen aika. 

Terjen kukkapuodin kautta tilatut joulutervehdykset toimitetaan viimeistään 23. 12.  Tilauksen voi jättää 22.12 mennessä.

− Me pyrimme kukkakaupassa kaikin käytettävissä olevin keinoin ottamaan huomioon asiakkaiden turvallisuuden ja siksi suosittelemme verkkokauppaa.

− Myymälä on avoinna vielä aattona klo 8-13, mutta aattona on jo ihmisillä joulurauha kodeissaan. Edellispäivänä toimitetut kukat ovat jo löytäneet paikkansa juhlakuntoon laitetussa kodissa. 

Terje on saanut palautetta monelta, joka nyt poikkeusoloissa on saanut ensimmäisen kerran elämässään kukkalähetyksen.

Terjen Kukkapuodissa työskentelee viisi floristia ja sesonkiapuna on vielä muutamia kokeneita apulaisia.

− Elävä materiaali innoittaa meitä kaikkia.  Asiantuntijoiden käsissä upeat amaryllikset, hyasintit ym. kukat ansaitsevat päästä esille asetelmissa ja kimpuissa. Tänä vuonna joulutähdistä löytyy perinteisten lisäksi myös uusia värejä, Terje Parkkila kuvailee. 

Jouluviikolla Terjen Kukkapuoti on avoinna pitkää päivää, jotta ruuhkia ei syntyisi.

− Olemme jouluviikolla avoinna aamukahdeksasta iltaseitsemään.  Palvelemme asiakkaita laajan kukkavalikoiman keskellä.

Terjen Kukkapuoti avoinna

  • Jouluviikko 21.-23.12. klo 8-19
  • Jouluaatto klo 8-13
  • Välipäivät 25-27.12. klo 10-15
  • Verkkokauppatilaukset viimeistään 22.12.
  • Viimeinen vientipäivä ennen joulua 23.12.
  • Seuraava vientipäivä 28.12.

Aiheeseen liittyviä juttuja