Loimaan Toivoilla yhteinen kauppa

− Liike on otettu hyvin vastaan, vaikka vähän arvelutti avata aivan uudenlaista kauppaa Loimaalle. Liikkeen valikoiman pääpaino on henkisen kasvun tukemisessa sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämisessä, huhtikuussa Sielun Enkeli-kaupan avannut Susanna Luoto sanoo.

Heidi Silvander ja Susanna Luoto toimivat samoissa tiloissa Loimaalla Vesikoskenkadulla.

Tiina Savolainen poikkesi kauppaan tyttärensä Jennan kanssa. Äiti osti siivoussaippuaa, joka on ekotuote ja siitä tulee raikas tuoksu. Tytär puolestaan etsi erilaisia kiviä.

Luoto oli Heidi Silvanderilla energiahoidossa ja silloin hänelle avautui uusi liikeidea.

Nyt Luoto ja Silvander toimivat Vesikoskenkadulla samassa tilassa. Liikkeen ovessa lukee TOIVO, mitä usea ihmettelee.

− Olimme samalla energiahoitokurssilla, missä meidät nimettiin Loimaan Toivoksi, Luoto ja Silvander avaavat sanan merkitystä.

Silvander on vyöhyketerapeutti ja hän tekee bioresonanssihoitoja. Luoto teki jo aiemmin kehoa puhdistavia Detox-jalkakylpyjä.

Sielun Enkeli-kaupasta löytyy enkelien lisäksi erilaisia kiviä, kristalleja, koruja, suolalamppuja ja –lyhtyjä sekä kristallisuolamausteita ja luonnonkosmetiikkaa.

Enkelit ovat aina olleet tärkeitä Luodolle. Kun hän oli töissä Viking Linellä, Tukholman vanhan kaupungin enkelikaupasta lähti aina enkeleitä mukaan.

− Suolalla ja eteerisillä öljyillä on hyviä terveysvaikutuksia. Suolalamput puhdistavat huoneilmaa. Ilmaa kostuttavassa diffuuserissa on vettä, suolaa ja eteerisiä öljyjä ja ne auttavat erilaisista hengitystieoireista kärsiviä, Luoto sanoo.

Luoto on iloinen, että miehetkin ovat löytäneet liikkeen, vaikka suurin osa asiakkaista on naisia. Usein he tulevat tyttärensä kanssa ensimmäistä kertaa.

Luoto tekee myös energiahoitoja, jotka rentouttavat.

− Tämä on rauhoittumispaikka, missä suolalamput ja diffuuserit pöhisevät, Luoto sanoo.

Teksti ja kuva: Sari Keskitalo

Aiheeseen liittyviä juttuja