Messiaaninen puhujavieras Somerolla

Tiistaina 6. kesäkuuta klo 18 Israel-iltaan Someron helluntaiseurakunnassa, Sepäntie 8, saapuu mielenkiintoinen puhujavieras Israelista. Hän on messiaaninen juutalainen pastori Rafi Shimon, joka palvelee Lähde -seurakuntaa nuorten ja nuorten aikuisten parissa Kfar Saban kaupungissa.

Tavalliseen juutalaiseen perheeseen v. 1966 syntynyt Rafi muuttui murrosiässä huumeidenkäyttäjäksi, joka sotki elämänsä nuoruudessaan pahasti päihteiden kanssa. Armeija-aikanaan hän joutui vankilaan, josta vapauduttuaan hän lähti useiksi vuosiksi ulkomaille; ensin Kanadaan ja sitten Etelä-Afrikkaan. Eräiden kristittyjen esirukouksen ansiosta hän löysi identiteettinsä Jeesukseen uskovana messiaanisena juutalaisena Etelä-Afrikassa. Hän kuuli Jumalan kehotusta palata kansansa pariin ja tuoda heille siunatut uutiset juutalaisten Messiaasta, Jeesuksesta. Pastorina Rafi on toiminut 20 vuotta Israelissa ja yhdessä seurakuntansa kanssa haluaa edistää myös rauhaa juutalaisten ja arabien välillä.

Shimonin tulkkina ja omat terveisensä iltaan  tuo toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri Israelin Ystävät ry: stä. Yhteislauluja säestää Markku Tuunainen ja pastori Kalevi Jokinen juontaa tilaisuuden. Kolehti kerätään messiaaniselle seurakuntatyölle Israeliin. Ennen Israel-illan alkua on kahvitarjoilu klo 17.30 ja tilaisuuden järjestää  Israelin Ystävät ry yhdessä Someron helluntaiseurakunnan kanssa.

Aiheeseen liittyviä juttuja