Haluatko kierrättää tarpeettomat arvoesineesi rahaksi?

Suomen Arvo-Ostojen ostoauto tulee taas! Tällä kertaa tapaatte meidät Forssan messuilla, Kutomon alueella la 10.6. klo 10-17 ja su 11.6. klo 10-16.

Haluatko kierrättää tarpeettomat arvoesineesi rahaksi? | Raha | Kotiseutulainen

Suomen Arvo-Ostot Oy on lahtelainen perheyritys, joka on erikoistunut kierrättämään kultaa, hopeaa ja kaikenlaista pienarvotavaraa, kuten rannekelloja, taskukelloja, kolikoita, seteleitä ja kunniamerkkejä.

Kulta on maailmanlaajuisesti haluttua metallia, jota louhitaan jatkuvasti isoissa kaivoksissa, monesti vaikeissa ja saastuttavissa olosuhteissa. Esimerkiksi muutaman gramman painoista kultakorua kohden tarvitsee louhia tuhansia kiloa maa-ainesta. Kierrättämällä tarpeettomat jalometallisi säästät luontoa ja toimit ekologisesti.

Suomen Arvo-Ostot tulee lähellesi palveluautolla, jossa asiointi on turvallista ja asiakkaan yksityisyyttä kunnioittavaa. Voit saapua palveluautolle ilman ajanvarausta. Autossa on erillinen asiakastila ja lisäksi odotustila, jossa voi mukavasti lukea päivän lehtiä, jos joutuu hetken odottamaan vuoroaan. Mukana olevilla testausvälineillä pystymme helposti ja nopeasti arvioimaan esineiden metallin laadun ja jopa pitoisuuden. Arviointi tapahtuu paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja maksukin suoritetaan heti käteisellä tai tilisiirtona. Nähdään Forssan messuilla!

Aiheeseen liittyviä juttuja