Kuiwurin joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset kuuluvat joulunalusaikaan lähes yhtä toivottuna ja jouluun kuuluvana kuin itse joulukin. Joulumyyjäiset, joulutorit, joulumarkkinat – rakkaalla tapahtumalla on monta nimeä, mutta yhtä näille kaikille on se, että niistä haetaan joulutunnelmaa, jouluherkkuja, joulukodin koristeita ja myös joululahjoja. Nykyisyys on joulutunnelmaa koronapassien, kasvomaskien ja hyvän käsihygienian kanssa. Pidetään siis huolta toinen toisistamme, mutta pidetään pyörät pyörimässä.

Kuiwurin joulumyyjäiset | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Loimaalla,  Oripääntien varrella sijaitsevan Wanhan Kanalan Kuiwuri-salin joulumyyjäiset toteutetaan kolmena sunnuntaina 5.12. alkaen, eli vielä ehtii mukaan 12. ja 19.12 .

Joulumyyjäisiin on ilmoittautunut mukaan myyjiä eri puolilta eteläistä Suomea, myyjiä on sekä sisällä että ulkona Wanhan Kanalan maatilamiljöössä. 

Wanha Kanala; kahvila, kotileipomo, ihana joulupuoti ja juhlasali on tehty entiseen kanalarakennukseen. Uusi Kuiwuri-sali puolestaan on tehty entiseen kuivurirakennukseen samalla vähän laajentaen.

Myyjillä on hieno kattaus: erilaisia nahkatuotteita, havu- ja risutuotteita, keramiikkaa, betonipatsaita, kodin kosmetiikkaa, hyvinvointuotteita, koruja, villasukkia, nukenvaatteita, leivonnaisia, leipää, salaattituotteita, lasten vaatteita, jopa kalanvalmistustuotetta jne.

Wanhan Kanalan kahvila-ravintolaan on katettu jouluinen ruokailu ja sadat tontut ihastuttavat joulupuodin tonttulassa. Terveesti ja turvallisesti Kuiwuri-salin joulumyyjäisiin ja koronapassi mukaan.

Aiheeseen liittyviä juttuja