Postinkantajasi tuo Kotiseutulaisen

Kotiseutulainen siirtyy tämän lehden jaosta alkaen Postin asiakkaaksi. Kotiseutulaisen tuo Sinulle siis postinkantajasi jo päiväpostin mukana. Toivonamme on, että jakeluhäiriöt ja puutteet ovat nyt taakse jäänyttä aikaa ja voimme palvella asiakkaitamme ja lukijoitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Postinkantajasi tuo Kotiseutulaisen | Pääkirjoitukset | Kotiseutulainen

Toivoa on siis ilmassa – muustakin syystä kuin siitä, että aurinko nousee aikaisemmin, päivän kaari on pidempi ja linnut sirittävät jo aikaisin aamulla kuulumisiaan kulkijalle. Elämä herää vähitellen, kun kuljemme kohti valoisampia ja pidempiä päiviä. Eikä se lämpökään pahaa tee. Vielä hetki on kuitenkin kestettävä kaljanteisia teitä, jään ja sohjon vuorotyötä ja varauduttava takatalven mahdollisuuteen.

Ihmiseen on sisäsyntyisesti asetettu toivo. Toivo on voimakas tyyppi, se ei helposti anna periksi. Se koputtelee pääkoppaa ja muistuttaa, että asioilla on tapana järjestyä. Toivoon on aika hyvä ripustautua, siinä voi joskus ihan roikkuakin.

Meillä Kotiseutulaisessa on nyt paljon toivoa. Olemmehan myös saaneet paljon palautetta siitä, mitä lehti lukijoillemme ja ilmoittajillemme merkitsee. Miten sitä odotetaan ja miten se luetaan kannesta kanteen.

Siitä haluamme pitää kiinni. Siinä on meidän toivomme.

Maire Soiluva

Päätoimittaja

Aiheeseen liittyviä juttuja