Tule rauhoittumaan Korteniemen perinnetilan jouluun

Järjestämme Liesjärven kansallispuistossa Korteniemen perinnetilan perinteisen joulutapahtuman keskiviikkona 21.12.2022 klo 18 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tule rauhoittumaan Korteniemen perinnetilan jouluun | Joulu | Kotiseutulainen

Vietämme Korteniemen perinnetilalla rauhallista joulutapahtumaa Liesjärven kansallispuiston ikimetsän kupeessa, elävän tulen tunnelmallisessa valossa. Hiljennymme ensin pihapiirissä jouluhartauteen ja laulamme tuttuja joululauluja nuotion loisteessa. Tammelan seurakunta toimittaa tuttuun tapaan jouluhartauden. Kynttilälyhdyt valaisevat polkua pihapiiriin.

Hartaushetken jälkeen sytytämme tuvassa kuusen kynttilät ja nautimme perinnetilan rauhasta hämärässä kynttilänvalossa. Tarjoamme vieraille lämmintä mehua ja piparkakkuja.

”Joulun viettoon rauhoittuminen perinnetilalla, luonnon ympäröimänä, on elämys. Myös elävän tulen katselu on rauhoittavaa”, kuvailee tapahtuman tunnelmaa tilaa emännöivä Outileena Uotila Metsähallituksen Luontopalveluista.

Pukeudu lämpimästi ja ota mukaan oma lyhty valaisemaan kulkua pysäköintialueelta tilalle. Sydämellisesti tervetuloa laskeutumaan joulun tunnelmaan ja viettämään Korteniemen perinnetilan vuoden viimeistä tapahtumaa.

Korteniemen perinnetila, Korteniementie 270, 31350 Liesjärvi (Tammela).

kuvat: Outileena Uotila

Aiheeseen liittyviä juttuja