Lapsille kerätään taas joululahjoja Forssan seudulla

Jo perinteeksi muodostunut Joulupuu-keräys käynnistyi jälleen Forssassa 4. joulukuuta. Aiempien vuosien tapaan keräyksen järjestää ja organisoi Forssan Seudun Nuorkauppakamari ry.

Lapsille kerätään taas joululahjoja Forssan seudulla | Joulu | Kotiseutulainen

Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on välittää jouluiloa vähävaraisille perheille. Forssasta löytyy neljä keräyspistettä, joihin tuodut lahjat lahjoitetaan FSHKY:n kautta niitä tarvitseville lapsille ja nuorille. 

Keräyspisteet löytyvät 4.–17.12. välisenä aikana Forssasta Citymarketista, Prismasta, parturi-kampaamo Tazzista ja OP Lounaismaan konttorilta.

Joulupuu-keräys järjestetään non profit -periaatteella, eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Lahjoituksia voivat tehdä niin yksityishenkilöt kuin myös yrityksetkin.

Keräykseen tuotavien lahjojen on oltava uusia ja käyttämättömiä tai itse tehtyjä. Esimerkiksi villasukat ovat olleet suosittuja lahjoja. Hieman vanhemmat lapset pitävät myös lahjakorteista, jotka he voivat käyttää itse haluamallaan tavalla. 

Lahjoja ei tarvitse paketoida, vaan ne voi jättää keräyspisteeseen sellaisenaan. Jos lahjan kuitenkin haluaa paketoida, kannattaa siihen kiinnittää pakettikortti, josta käy ilmi sopiiko lahja esimerkiksi taaperolle vai teini-ikäiselle. 

Osoitteessa www.ejoulupuu.fi on mahdollista tehdä myös rahalahjoitus. Rahalahjoituksen voi tehdä myös MobilePaylla numeroon 67956. eJoulupuun kesäysaika on 1.11.-26.12.2023.

Aiheeseen liittyviä juttuja