Yhteisjoululaulua Sporttibaarissa

Puhallinmusiikkiharrastus on sellainen harrastus, että sitä ei voi etänä harrastaa, eikä sitä pysty sanoin kuvailemaan kuinka hauskaa se on.

brass trumpet in close up photography

Jokaisen, edes pienen soittotaidon tai kipinän soittamiseen omaavan, on tultava se itse kokemaan.

Se on rakkautta, lämpöä, yhteisöllisyyttä. Iloa, toivoa ja onnistumisia. Se on jotain sellaista, jota ei voi kokea yksin soittaessa. 

Maailma tarvitsee nyt pysyvyyttä ja ihmiset pystyvyyden uskoa. Sitä tarjoaa puhallinmusiikkiharrastus. 

Loimaan Soittokunta on halunnut lähteä tuomaan itseään näkyväksi, lähemmäs ihmisiä. Syksyllä järjestetty Octoberfest yhdessä Loimaan Kauppala Big Bandin kanssa oli osoitus siitä, miten taipuisaa puhallinmusiikki tarvittaessa on. Nyt soittokunta järjestää yhteisjoululaulutilaisuuden 9.12.2022 Sporttibaarissa Loimaalla. 

Luvassa on ei-hengellisiä joululauluja, iloista meininkiä ja musiikkia. Jos et ole vielä koskaan laulanut livebändin tahdissa, nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Ei sisäänpääsymaksua, vain vapaaehtoinen ulospääsymaksu. Tilaisuus sopii myös lapsille.

Soittokunnalla on pitkä historia, mutta se, mitä me olemme nykypäivänä, on paljon merkityksellisempää. Elinikäisiä ystäviä, rattoisia keskiviikkoiltoja, oppimisenhetkiä, yhdessä olemista ja esiintymiskokemuksia. Niitä kaikkia tarjoilee, moneen taipuva ja muovaantuva, Loimaan Soittokunta. Tule mukaan ja koe itse! Terveisin Loimaan Soittokunta ry:n puheenjohtaja Marika Jokela.

Aiheeseen liittyviä juttuja