Hyvä tyyppi

Metsänhoitoyhdistys Lounais-Hämeen forssalaiselle toimistonhoitaja Pirjo Jussilalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Hyvä tyyppi | Työelämä | Kotiseutulainen

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Lounais-Hämeestä metsäasiantuntijat Tiina Jämsä, Juhani Kaltakari, Heli Ketola, Tuomo Närkki ja Mikko Uusitalo sekä toiminnanjohtaja Kari Kannisto, korjuuesimies Janne Liukkonen ja metsänhoitoesimies Tapani Siivonen.

”Pirjo on työyhteisömme yhdessä pitävä liima ja ilopilleri. Auttavainen ja epäitsekäs toimiston hengetär, joka kaikesta vastaavana toimistonhoitajana on tavallaan keskeisin työntekijä organisaatiossamme. Hän on luonteeltaan positiivinen ja aina avulias. Kaikesta kiireestä huolimatta Pirjolta löytyy aina aikaa ja myös kykyä auttaa ja opastaa muita toimihenkilöitä erilaisissa työtehtävissä. Avuliasta ominaisuutta korostaa se, että pitkästä urasta huolimatta Pirjon kyky oppia uusia asioita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia ei ole lainkaan hidastunut. Pirjo saa uudet tietojärjestelmät tai muut haastavat asiat ensimmäisenä haltuunsa, eikä kursaile auttaa tämän jälkeen muita uuden oppimisessa ja soveltamisessa. Työnsä Pirjo hoitaa aina täsmällisesti ja ajallaan loppuun asti. Vaikka Pirjo toimistonhoitajana edustaa osittain myös yhdistyksen ”terävää päätä”, hän on aina pysynyt vaikeissakin henkilö- ja työsuhdeasioissa kaikkien työntekijöiden kanssa luottamuksellisissa ja hyvissä väleissä. In Pirjo We trust!.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Aiheeseen liittyviä juttuja