Vastuullisuus-valmennusta yrityksille

Vastuullisuusasiat ovat yhä tärkeämpiä jokaisella toimialalla. Hämeen ammatti-instituutti järjestää vastuullisuusvalmennusta Evon uusi aika -hankkeessa yhdessä Riihimäen ja Forssan seudun hanketoimijoiden kanssa.

Vastuullisuus-valmennusta yrityksille | Yrittäjyys | Kotiseutulainen

Kantahämäläinen yrittäjä, olet tervetullut loka-joulukuussa järjestettävään valmennukseen. Kaikille toimialoille suunnatut kolme valmennusta ovat Teamsissa. Matkailutoimialalle on erikseen vielä yksi extrapäivä, jossa käydään läpi Sustainable Travel Finland -polkua. Kaikkien alojen yhteisissä työpajapäivissä saa vielä opetusta kädestä pitäen.

Vastuullisuudesta viestiminen on melko haastavaa. Miten kerrot aidosti ja läpinäkyvästi yrityksesi vastuullisista teoista ja valinnoista? Valmennuksessa opit viestimään yrityksesi vastuullisuudesta. Vastuullisuusjohdannon jälkeen jokainen pääsee tekemään oman vastuullisuussuunnitelman. Kun asiat laitetaan paperille, niin silloin tulee pohdittua erilaisia arvovalintoja ja sitä, miten toiminnasta kerrotaan asiakkaille ja sidosryhmille.

Vastuullisuusvalmennuspäivien kouluttajana toimii Mood of Finland Oy:n Anu Nylund, joka on erikoistunut vastuulliseen matkailuun, mutta toteuttaa tämän Kanta-Hämeen koulutuksen toimialariippumattomasti. 

Blogi ja lisätiedot: blog.hamk.fi/hami/vastuullisuusvalmennusta-yrityksille-yli-toimialarajojen/

Ilmoittautumislinkki: forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=3gZweqht_UyBlOyxl_kZzQUv1pjwGFtMj5WbEnPBUURUQlFMMVlYWE9XN1VZWk1KOU0zSzJMVldaMy4u

Teksti Kirsi Sipponen

Aiheeseen liittyviä juttuja