Kuin tuhka tuuleen

Forssan Teatteri esittää Panu Rajalan ja Rauli Jokelinin näytelmän Kirsi Lindholmin ohjaamana.

Kuin tuhka tuuleen | Uutiset | Kotiseutulainen

Ihanat vanhapiiat Camilia ja Aurora (Katri Koivula ja Anne Kinos) pitävät perinnöksi saatua hautaustoimistoa konkurssiuhan alla, vähintäänkin luovina, mutta tuskaisina. Rahat ovat loppu, mutta ei hätää. Gangsterit Eddy ja Frank (Justiina Kallionpää ja Siiri Varpenius) kantavat konkurssikypsään toimistoon punaisen ruumisarkun päägansterin Ton Doodleyn (Sami Norri) johdolla.

Tuhkan tuskaa on tiedossa, mutta naurattaen ja arvaamattomasti. Komedia saa farssimaisia, hulvattomia piirteitä. Hilpeän upea blondi Honey (Sonja Priimägi) törmää vanhojen piikojen veljenpoikaan, vähän eksyneeseen nuoreen Venniin (Anne Kempainen) ja sitten vauhti kiihtyy.

Ei tarvita kuin taitava ruumis (Ari Lindèn), etevän ovela poliisi (Kirsti Aaltonen) ja hirveä määrä työryhmää ohjaaja Kirsin ja Rauha Kallion johdolla hienossa lavastuksessa ja puvustuksessa. Ja sitten todella hulvattomasti mennään. Nauretaan ja ihmetellään, kuinka hauskaa voi teatterissa olla. 

Pikkujouluja ja pimeitä iltoja odotellessa, Pertti Munck

Aiheeseen liittyviä juttuja