Verkossa toimiva rintaliivien sovituspalvelu kehitettiin Forssan Liivikeskuksessa

Suomeen on avattu ensimmäinen kokonaan etänä toimiva rintaliivien sovituspalvelu. Näin asiakas voi varata kotiinsa liiviasiantuntijan etäyhteydellä valitsemallaan tavalla. Palvelun teknisinä vaihtoehtoina ovat tällä hetkellä WhatsApp, Facetime ja Zoom.

Verkossa toimiva rintaliivien sovituspalvelu kehitettiin Forssan Liivikeskuksessa | Uutiset | Kotiseutulainen

Palvelun kehittäjinä Forssan Liivikeskuksessa ovat toimineet Anu ja Elina Niemi

– Haluamme palvella asiakkaita henkilökohtaisesti myös verkossa ja todistaa, että myös rintaliivit voi ostaa helposti verkkokaupasta ja saada itselle täysin sopivat liivit. Annamme asiakkaille selkeät ohjeet miten etäsovituspalvelu varataan ja miten tapaamiseen kannattaa valmistautua, jotta sovitushetki on vaivaton ja miellyttävä, sanoo uuden toiminnan aloittaneen Liivikeskuksen yrittäjä Anu Niemi. 

Liivikeskuksen uusi palvelu voi herättää asiakkaille myös kysymyksiä yksityisyydestä. Anu Niemi vakuuttaa, että asia on otettu hyvin huomioon. 

– Sovitushetki toteutetaan luottamuksella kahden kesken asiakkaan ja liiviasiantuntijan välillä. Nakunakaan ei tarvitse kamerassa näkyä vaan asiakas voi siirtyä pois kuvasta ja vasta liivit puettuaan astuu takaisin näkyville. 

Moni nainen Suomessa käyttää vääränkokoisia rintaliivejä. 

– Jopa seitsemän kymmenestä ensi kertaa meille tulevasta asiakkaasta käyttää vääränkokoisia liivejä. Asiakas ei välttämättä edes tiedä miltä oikean kokoisten liivien kuuluu näyttää ja tuntua. Kokomitoitus myös vaihtelee paljon eri merkkien ja mallien välillä. Eli ei ole ihme, että sopivia liivejä on vaikea löytää ilman asiantuntevaa apua, Anu Niemi sanoo. 

Vääränkokoiset liivit voivat aiheuttaa myös erilaisia terveysongelmia, kuten esimerkiksi niska- ja selkäkipuja tai kipeitä hankaumia. 

Lisätietoja: Anu Niemi, Liivikeskuksen yrittäjä
puh. 040 535 8935.
anu.niemi@liivikeskus.fi
www.liivikeskus.fi/etasovituspalvelu

Aiheeseen liittyviä juttuja