Kotiseutulaisen myyntitiimi koostuu ammattilaisista

Keijo Koskimies vetää Kotiseutulaisen työntouhuista myyntitiimiä omalla, monikymmenvuotisella myyntikokemuksella. Hän on koonnut tiiminsä Forssasta, Somerolta ja Loimaalta niin ikään myynnin ammattilaisista.

Kotiseutulaisen myyntitiimi koostuu ammattilaisista | Uutiset | Kotiseutulainen

− On hienoa saada mukaan ammattilaisia, jotka innostavat toinen toisiaan ja tuovat yhteisen osaamisen pankkiin paljon kokemusta, ideoita ja tulevaisuudensuunnitelmia. 

Työtä ihmisten parissa

Sinikka Vartiainen Somerolta toimi vuosia myymälävastaavana Sähkötukussa. Nyt hän saa jälleen toteuttaa itseään ja olla paljon ihmisten kanssa tekemisissä.

− Myönnetään, olen kova puhumaan, iloinen Sinikka Vartiainen nauraa ja jatkaa samaan hengenvetoon, että on kova kehumaan Someroa ja somerolaisia. 

Sinikka Vartiainen on toiminut myös yrittäjänä, joten yrittäjien sielunelämä on hänelle tuttua.

− Alussa pitää tehdä pohjatyötä, kyllä tämä sitten vähitellen tästä varmasti lähtee menemään ja vilkastuukin, kunhan kevät etenee ja koronakin toivon mukaan vähitellen hellittää otettaan.

Tuttuja tapaamassa

Mirja Rantasalo-Nyman on Yläneeltä, mutta toimi 30 vuotta kirjakauppiaana Loimaalla.

− Onhan se etu, kun on ollut yrittäjänä. Voi jakaa yrittäjän tunnot ihan eri tavalla ja mukavahan se on ihmisten kanssa työtä tehdä.

Mirja Rantasalo-Nyman kertoo, että sekä hänet että lehti on otettu hyvin vastaan.

− Tuttuja ihmisiähän nämä yrittäjät ovat ja keskusteltavaa riittää.

Hyvä tiimi

Jari Vesander on ollut Keijo Koskimiehen tiimissä jo Kotiseutulaisen suunnitteluvaiheessa.

− Se on vähän sellaista, että taitavat nämä myyntihommat olla minulle aika luontaisia, kun niihin tulee lähdettyä mukaan. Tuntuvat omilta, Jari Vesander myhäilee.

Myös hän on toiminut kauppiaana Forssassa.

− Onhan se ollut mukavaa suunnitella ja nähdä, miten hyvin lehti on käynnistynyt ja saanut positiivisen vastaanoton. Nyt meillä on hyvä joukkue ja eteenpäin mennään hyvää vauhtia. Tässä tiimissä on mukava tehdä töitä.

Aiheeseen liittyviä juttuja