Burleskia Loimaalla!

Burleski on monipuolinen esitystaiteen muoto, johon sisältyy mm. tanssia ja teatteria.

Burleskia Loimaalla! | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Sana burleski tarkoittaa koomista sekä liioiteltua versiota jostakin kohteesta tai asiasta ja alunperin se olikin parodista huumoriviihdettä. Nykyään burleskilla viitataan usein kabareen kaltaiseen näyttämöviihteeseen, mihin kuuluu huumoria ja stripteasea. Estetiikka on yksi lajin peruselementeistä. Burleskiesiintyjä kiusoittelee ja viettelee katsojansa.

Burrakas ry on burleskiin rakastuneiden ja esiintyvin yhdistys. Yhdistys on nimensä mukaisesti perustettu rakkaudesta burleskiin. Burrakas ry:llä on jäseniä ja esityksiä ympäri Suomea. Nyt Burrakas ry saapuu lauantaina 1.10. klo 19.30 Loimaan teatterille viihdyttämään katsojia kahden miehen ja kahdeksan naisen voimin. Esitykset ovat joka kerta erilaisia, eikä ketään jätetä kylmäksi, lupaa yhdistyksen perustaja ja puheenjohtaja Heli Rämö.

Aiheeseen liittyviä juttuja