Sydämeni joulu-konserttikiertue

Sydämeni joulu on lämminhenkinen konserttikokonaisuus sisältäen suosituimpia jouluaiheisia lauluja mm. Tulkoon joulu, Varpunen jouluaamuna, Taivas sylissäni, Sylvian joululaulu. Konsertissa kuullaan perinteisten laulujen lisäksi myös uudempia joululauluja. Konserttia siivittää tarinat laulujen takaa ja mieleenpainuvimmista jouluhetkistä.

Sydämeni joulu-konserttikiertue | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Konsertin solistina on ypäjäläinen valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun voittanut laulaja Katja Karisukki ja häntä säestää forssalainen musiikin maisteri Tuomo Sorri. Molemmat ovat syntyjään Jokioisilta. 

Tulossa on vielä konsertit:

8.12. Koski Tl, Lounas & Bar Akselin kabinetti klo 18.30

12.12. Tammela, Lounais-Hämeen Pirtti klo 18

Katja Karisukki kiertää tanssiorkesteri Fernandan solistina sekä ympäri Suomen Puhelinlangat laulaa ja Lailan tähtihetket -laulunäytelmissä. Katja on konsertoinut mm. vuonna 2019 Suomen suurimmissa konserttisaleissa Oi niitä aikoja -konserttikiertueella.

Tuomo Sorri (Musiikin maisteri, Sibelius-Akatemia) on musiikinopettaja/muusikko, joka arkipäivisin jakaa oppimaansa eteenpäin Forssassa yläkoulun ja lukion oppilaille.

Opetustöiden ohessa hän musisoi myös itse. Viime vuosina häneen on saattanut törmätä esimerkiksi musiikin ammattilaisista koostuvassa, kilpailuja voittaneessa Musta lammas -kuorossa, Forssan mykkäelokuvafestivaalien live-säestäjänä sekä taustamusiikkia soittavana pianistina.

Aiheeseen liittyviä juttuja