Kuhankosken Killan
kesänäyttely Jokioisilla

Kuvataideyhdistys Kuhankosken Kilta on monena vuonna pitänyt kesänäyttelynsä Jokioisten kartanon tapulimakasiinissa. Osallistujia on vuosittain ollut runsaasti.

<strong>Kuhankosken Killan<br>kesänäyttely Jokioisilla</strong> | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Kartanon alue ja makasiinin hirret antavat muhkeat puitteet näyttelylle, ja samalla retkellä, kun tutustuu näyttelyyn, voi käydä tutkimassa muita Jokioisten nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi maataloudesta kertovaa Elonkiertoa, jonne on vapaa pääsy. Lähellä on myös Jokioisten museorautatie.

Näyttely on avoin kaikille ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelyn yhteistyökumppani on Jokioisten kunta. Näyttely on avoinna Jokioisten tapulimakasiinissä 21.6. – 10.7.2022 ti – su 11 – 18, (juhannusaattona suljettu) osoitteessa Kirkkotie 2, Jokioinen.

Aiheeseen liittyviä juttuja