William tähdittää Forssa Hip Hop Festiä

Syksyn keikat ovat alkaneet hiljalleen pyörimään ja Forssassa saadaan nauttia sen myötä muutaman vuoden tauon jälkeen laadukkaasta hiphop-illasta. Nyt neljättä kertaa järjestettävä Forssa Hip Hop Fest on saanut salin täyteen joka kerta, ja tämäkään kerta ei taida tehdä poikkeusta. FHHF tarjoaa Forssan Ravintola Statuksessa tuhdin neljän esiintyjän ohjelmiston.

William tähdittää Forssa Hip Hop Festiä | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Kuumimpana esiintyjänä lavalla nähdään miljoonia kuuntelukertoja saanut ja soittolistoja suvereenisti mm. Spotifyssä hallinneen Williamin, joka palkittiin Penelope-hitillään Emma-gaalassa vuoden striimatuimpana kotimaisena artistina.

Iltamassa hänen lisäkseen esiintyy tasaisessa nosteessa olevan Madboiali, joka yhdistelee musiikissaan niin hiphop-, R’n’B-, afropop ja drill-vaikutteita.

Paikallista väriä iltaan tuo forssalainen Jussi Vainikaisen ja Teemu Tavenin muodostama Kokopääkipsi, joka tuo iltaan oman mausteensa terävillä ja kantaaottavilla sanoituksilla ja musikaalisella monipuolisuudellaan. Kokopääkipsin musiikki pohjautuu vahvasti rappiin, mutta soul ja blues kuuluvat myös heidän soundissaan. Vainikaisen mukaan vivahteita löytyy varsinkin melankolian osalta myös suomalaisesta 60- ja 70-luvun iskelmämusiikista.

Illan toisena paikallisena esiintyjänä kuullaan tapahtuman promoottoreina toimivien Nicolas Jokisen ja Mikko Kallion ympärille rakentunutta TPL:ää, joka rikkoi striimauskerroissa hienosti 200 000 rajan viime vuonna.

– Hienoa päästä tuottamaan edes yksi tapahtuma tälle vuodelle yli puolentoista vuoden tauon jälkeen. Ikävä on livemusaa ja keikkoja ollut! Nicolas Jokinen toteaa, ja jatkaa:

– Kaikki festareilla esiintyvät artistit ovat lähivuosina julkaisseet hyvän määrän musiikkia, mutta kukaan ei valitettavasti ole sitä live-yleisölle päässyt esittämään. Williamilta tuli levyt vuosina 2020 (Shakespeare) ja 2021 (BOY WONDER), Madboialilta (Mielentila), TPL:ltä (Koti) ja Kokopääkipsiltä (On Ikuista) taas kaikilta vuonna 2020. En jättäisi näitä bileitä väliin mistään hinnasta!

Forssa Hip Hop Fest la 6.11.2021 Forssan Ravintola Statuksessa. Lipunmyynti alkaa ovelta klo 21. Tapahtumaan ei myydä ennakkolippuja.

Aiheeseen liittyviä juttuja