Tunnetut julkisuuden henkilöt avautuvat uskostaan

Forssalaislähtöiset Tuukka Kotti ja Markku Kulmala ovat mukana historiallisen laajassa mediamissiossa syys–lokakuussa.

Tunnetut julkisuuden henkilöt avautuvat uskostaan | Seurakunta | Kotiseutulainen

Lähes 400 kristillistä seurakuntaa on mukana Se löytyy -mediakampanjassa, jossa vakaumuksestaan kertovat esimerkiksi urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola, laulaja Jippu sekä Susijengin koripalloilija Tuukka Kotti ja niin ikään Forssassa syntynyt ilmakehätutkija Markku Kulmala

Kristilliset seurakunnat ja järjestöt toteuttavat Suomessa kuukauden mittaisen kampanjan, jollaista ei ole järjestetty näin laajana koskaan aiemmin. Se löytyi –mediamissio näkyy ja kuuluu 19.9.–16.10.2022 kymmenillä paikkakunnilla järjestettävissä tapahtumissa, valtakunnallisilla tv- ja radiokanavilla, sosiaalisessa mediassa sekä sanomalehdissä. 

Tunnetut julkisuuden henkilöt avautuvat uskostaan | Seurakunta | Kotiseutulainen
Jippu

Forssan seudulla

Forssan seudulla kampanja jalkautuu mediaviestinnän ja seurakuntien tilaisuuksien lisäksi näkyvimmin Forssan Urheilukeskus Feeniksissä lauantaina 29.10. kello 18 järjestettävässä Löydä sinäkin –tapahtumassa, jossa kuullaan myös Forssan kasvattia, koripalloilija Tuukka Kottia. 

Henkisesti raskaiden sotauutisten keskellä ja kotitalouksia kurittavan kustannustason noustessa monet ihmiset kaipaavat tukea elämän merkityksellisyyden pohdintoihin, mutta eivät välttämättä tiedä kenen puoleen kääntyä. 

– Mediamission tarkoitus on tarjota suomalaisille tilaisuus miettiä elämän perimmäistä tarkoitusta, lievittää yksinäisyyttä ja auttaa apua tarvitsevia diakonian keinoin. Tärkeällä sijalla ovat henkilökohtaiset kohtaamiset ja keskustelut, missiokoordinaattori Onni Haapala tiivistää. 

Tunnetut julkisuuden henkilöt avautuvat uskostaan | Seurakunta | Kotiseutulainen
Kalervo Kummola

Lounaishämäläisiin kotitalouksiin on jaettu kampanjan ensimmäisellä viikolla kirjanen, joka avaa kansankielellä kristinuskon perusasioita. Siinä 16 henkilöä kertoo tarinansa siitä, miten usko on muuttanut arkea ja elämää. Kirjasta ei jaettu niihin koteihin, joissa on ilmaisjakelukielto. Halutessaan painotuotteen voi maksutta saada soittamalla mediamission ilmaisnumeroon 0800 135135, joka avautuu 19.9.2022. Samassa puhelinnumerossa palvelevat koko kampanja-ajan vapaaehtoiset, joiden kanssa voi jutella hengellisiin asioihin liittyvistä kysymyksistä. Heiltä saa myös vinkkejä lähimmän kristillisen seurakunnan toiminnasta. Netissä tapahtumaan voi tutustua sivustolla www.selöytyi.fi, joka avautui 19.9. 

Tunnetut julkisuuden henkilöt avautuvat uskostaan | Seurakunta | Kotiseutulainen
Markku Kulmala

Valtakunnallisesti

Valtakunnallisen kampanjan loputtua Tammelan seurakunta, Forssan helluntaiseurakunta, Forssan Vapaaseurakunta, Forssan adventtiseurakunta, Ystäväkirkko ja Jokioisten seurakunta jatkavat kampanjaa järjestämällä kiinnostavia missiotilaisuuksia, joihin kaikki seutukunnan asukkaat ovat tervetulleita. Valtakunnallista kampanjaa koordinoi IRR-TV medialähetysjärjestö. Vapaaehtoisia on ilmoittautunut mukaan tuhansia. Eniten heidän panostaan tarvitaan kaikille avoimissa tapahtumissa, joiden tarjonta on neljän viikon aikana runsas. 

Kampanja rahoitetaan seurakuntien osallistumismaksuilla ja lahjoitusvaroin. 

selöytyi.fi 

Lisätietoja: Missiokoordinaattori Onni Haapala, IRR-TV, 040 5018 780 onni@irrtv.fi Kirkkoherra Jyrki Koivisto, Jokioisten seurakunta, 050 4151 770 jyrki.koivisto@evl.fi Pastori Tommi Hintsanen, Forssan Helluntaiseurakunta, 050 386 9939 tommi.hintsanen@fohe.fi Mission johtoryhmän jäsen Arto Hintsanen, Tammelan seurakunta 040 707 3114 arto.hintsanen@gmail.com Pastori Pekka Murtolahti, Forssan Vapaaseurakunta, 044 2900 77 p.murtolahti@gmail.com Pastori Arto Orre, Ystäväkirkko, 045 670 3090 arto.orre@gmail.com Pastori Kalle Venäläinen, Forssa-Someron Adventtiseurakunta, 050 5995 873 kalle.venalainen@kolumbus.fi

Kuvat Ari Koivula

 

Aiheeseen liittyviä juttuja