Neljä vuodenaikaa -klubi: kesä 6.7.

Suomen ihastuttavin duo Ida Paul & Kalle Lindroth on tunnettu hurmaavista popmelodioistaan ja kyvystään kertoa tarinoita laulujensa kautta. Heidän soundissaan yhdistyy tarttuvat melodiat, samaistuttavat lyriikat ja modernit pop-elementit, luoden kokonaisuuden, joka puhuttelee eri sukupolvia.

Neljä vuodenaikaa -klubi: kesä 6.7. | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Menestyksekkäällä kaksikolla on katalogissaan liuta tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneita singlejä, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, platinan ylittänyt kakkosalbumi Vuonna nolla ja kultarajan ylittänyt kolmas albumi Koko maailma meidät näkee, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Duon suosituimpia kappaleita ovat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla ja Planeetat.

Jonna Tervomaan emännöimä Pirtin neljä vuoden aikaa- klubi: kesä tarjoilee jälleen jotain erityistä. Tule mukaan nauttimaan hyvästä musiikista, ruoasta ja ennen kaikkea mahtavasta tunnelmasta.

Ovet aukeavat kello 17 ja sinulle on mahdollisuus herkutella pirtin a la cartesta kello 19.00 saakka. Sen jälkeen terassin kesäkeittiö palvelee pientä suolapalaa ja makeaa tarjoillen.

Aiheeseen liittyviä juttuja