KUISSI ROCK täynnä tähtiä

Kuissi Rock järjestetään Loimaan Liikuntakeskuksen alueella, aivan keskustan tuntumassa, tarkemmin sanottuna Loimaan Pesäpallostadionilla.

person performing heart hand gesture

THE 69 EYES

You wanna rock?! Yli 30 vuotta rokanneet Helsingin vampyyrit vyöryttävät tummanpuhuvaa goth ‘n’ rolliaan Loimaan pesisstadionilla lauantaina 16.7.2022. 

VIIKATE

Rillumarei! Jos ei viina ja terva ja hauta auta pilkkomaan pimeää, niin nämä herrasmiehet tulevat sen tekemään 25 vuoden ja yli 500 keikan kokemuksella. Pohjoista viljaa taitetaan Loimaan pesäpallostadionilla Kouvostomollin sulosävelien tahdittamana lauantaina 16.7.2022. Surut pois ja kukka rintaan!

ANSSI KELA

2000-luvun suosituimpiin ja menestyneimpiin suomalaisartisteihin lukeutuva laulaja-lauluntekijä Anssi Kela nähdään Kuissi Rockin päälavalla lauantaina 16.7.2022. 

NELLI MATULA

Hiljattain julkaistulla Kiltti Tyttö -albumillaan jo kolmatta viikkoa Spotifyn kuunnelluimman albumin paikkaa pitävä Nelli Matula nähdään Kuissi Rockin päälavalla lauantaina 16.7.2022! 

HALF-DOZEN BAND

Vahvasti loimaalaislähtöinen Half-Dozen Band on hionut Kuissi-settinsä timanttiseen kuntoon, olihan bändin alunperin tarkoitus esiintyä jo vuoden 2020 Kuissi Rockissa. Kolmas kerta toden sanoo ja lauantaina 16.7.2022.

BIG DADDY & ROCKIN’ COMBO

King’s of Crap-a-billy!! Life is too short so have fun and join us!!” Näin kuvailee itseään jo 40 vuotta sitten ensitahtinsa turauttanut Big Daddy & Rockin’ Combo, joten eiköhän noudateta kehotusta ja pidetään hauskaa crap-a-billyn kuninkaiden kanssa!

KILL WITH COVER

Kaikki meistä ovat kuulleet kutsun! Neljän metallikuninkaan tinkimätön ja kuolemaa uhmaava tosimetalli-show järisyttää maata, kun Kill With Cover nousee Kuissi Rockin lavalle lauantaina 16.7.2022. Nynnyt ja teeskentelijät, poistukaa stadionilta!

POPONJET WITH PAAVO LAAPOTTI

Kesän 2022 Kuissi Rockin ohjelman täydentää Poponjet, keulillaan niin meillä kuin maailmallakin ilmiöksi noussut huippulahjakkuus Paavo Laapotti! Kevään toivotuin bändi nähdään Kuissi Rockin päälavalla Loimaan pesäpallostadionilla lauantaina 16.7.2022.

Aiheeseen liittyviä juttuja