Dangermen Rautalankaparaatissa

Dangermen on yksi Rautalankaparaatin esiintyjistä. Bändin musiikillinen linja on brittirautalangasta ja toisaalta amerikkalaisesta Surf- ja GoGo musiikista valittu materiaali, joka on sopivan ”rouheaa ja vaarallista”, mutta kuitenkin melodista.

Dangermen Rautalankaparaatissa | Musiikki | Kotiseutulainen

Bändi tekee toki myös omia sovituksia tähän tyyliin sopivista melodioista sekä myös omaa materiaalia. 

Kokonpano Peltonen-Engblom-Murto-Kunnas-Siirala on ollut koossa vuodesta 2006. Aloituskokoonpanossa bassoa soitti Jukka Väisänen ja urkuja Lasse Sirkko. He jättivät ryhmän ajanpuutteen vuoksi ja Murto sekä Siirala ovat olleet siitä lähtien mukana. Dangermen treenaa viikoittain heinäkuuta lukuun ottamatta.

Dangermenin keikat ovat pääasiassa erilaisissa rautalankatapahtumissa tai 50´s rock/RockaBilly-väen tapahtumissa. Joitain yksityistilaisuuksia myös on.

Rautalankaparaati 1.4.2023 Forssan Järjestöjentalolla. Esiintymässä The Dangermen, The Doltones, Hi Speed Rockets ja Zatopek. Liput 20 €, ideaticket.fi.

Aiheeseen liittyviä juttuja