Rakkaus on totta

Rakkaus on totta! Näin vahvasti vakuuttavat ensimmäisellä yhteisellä single-julkaisullaan iskelmälaulaja Katja Karisukki, sekä musiikin moniottelija, laulaja Pekka Kuorikoski. Kappale julkaistiin perjantaina 13.5.2022 digitaalisilla musiikintoistopalveluilla kuten Spotify ja Youtube.

Rakkaus on totta | Musiikki | Kotiseutulainen

Rakkaus on totta -kappale on Minna Miettisen sävellys ja sanoitus. Se syntyi alun perin Iskelmäviikon sävellyskilpailuun v. 2021. Pandemia kuitenkin perui tämänkin kilpailun ja vapautti kappaleen juuri sopivasti Karisukki-Kuorikoski -duolle. 

Minna Miettisen sanoitus ja sävellys kantaa beatillaan halki tarinan kaaren ajattomasti. Tarina nousee esiin Katjan ja Pekan vaivattomalla tulkinnalla. 

− On lohduttavaa, että rakkaus on yhä totta, vielä vuosien jälkeenkin. Laulun teksti antaa tilaa ja toivoa, että rakkauden voi löytää uudelleen. On lupa palata ja myöntää, että toinen on sittenkin juuri ’se oikea’. Voi olla, että joskus täytyy kulkea kiertotietä, jotta ensin löytää itsensä – ja sitten uudelleen sen toisen, Katja Karisukki pohtii. 

Pekka Kuorikoski lähti projektiin Katja Karisukin pyynnöstä mielellään: 

− Ei tätä miestä tarvinnut kahta kertaa kysyä!

Karisukki-Kuorikoski yhteistyö saa jatkoa tulevaisuudessa uusien duettojen sekä konserttien merkeissä. Suunnitteilla on toinen duetto sekä rakkauslaulu-teemainen konserttiohjelma. 

Aiheeseen liittyviä juttuja