Etäasiointi  apteekissa laajentaa palveluita

Forssan keskustan, Sortohaan ja Korkeavahan alueen asukkaat saavat nyt tilattua lääkkeensä ja muut apteekkituotteet Nikkilänkadun S-Marketissa sijaitsevaan Noutolokerikkoon. Forssan Vanha apteekki on lisännyt palveluihinsa Video- ja Noutoapteekki palvelun.

Etäasiointi  apteekissa laajentaa palveluita | Terveys | Kotiseutulainen

Palvelun avulla voit asioida Forssan Vanhassa apteekissa myös etänä Remomedi-apilla ma-pe 9-19. Sovelluksen kautta soitetut tilaukset voi noutaa Nouto-apteekki lokerikosta joko S-Marketista (Nikkilänkatu), Prismakeskuksesta (infon edessä) tai Vanhasta apteekista apteekin aukioloaikoina. Kun noutolaatikosto tilaukset ovat valmiina lokerikossa, asiakkaalle lähtee viesti, jossa on numerokoodi ja linkki QR-koodiin. Automaatin luukun saa auki joko näppäilemällä koodin tai näyttämällä QR-koodia.  

Palvelun saat käyttöösi lataamalla puhelimeesi tai mobiililaitteeseesi maksuttoman Remomedi-videoapteekki sovelluksen. Rekisteröidy syöttämällä sähköpostiosoitteesi, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksena. Seuraavaksi sinut ohjataan vahvaan tunnistautumiseen. Tunnistautumisen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan nelinumeroinen turvakoodi, joka toimii jatkossa palvelun salasanana.

Täydennä käyttäjäprofiiliin puhelinnumero, osoitetiedot ja kielivalinnat. Nimi ja henkilötunnus täyttyvät automaattisesti vahvan tunnistautumisen kautta.

Maksaminen Remomedi-palvelussa on turvallista. Voit käyttää Visa-, Visa Electron tai Mastercard -korttia. Klikkaa Lisää maksukortti -painiketta ja syötä kortin perustiedot; numero, voimassaoloaika ja turvaluku.

Näin palvelu on valmis käytettäväksi.Voit tilata video- tai äänipuhelun välityksellä reseptilääkkeet (tietyt rajoitukset) ja muut apteekkituotteet helposti Forssan Vanhasta apteekista. Puhelimessa sinua palvelee in tuttu henkilökunta. Puhelin- tai videoyhteyden avulla asioit kuten normaalisti keskustellen farmaseutin tai proviisorin kanssa.

Aiheeseen liittyviä juttuja