Ihonhoito Glow – uusi hoitola tuo nautintoa ja hyvää oloa iholle

Puhdas, raikas ja hyvin hoidettu iho tekee olosta kauniin. Hyvinvoivan ihon saamiseksi ja ylläpitämiseksi säännölliset ja huolelliset ihonhoitorutiinit ovat kaiken a ja o. Näitä tukemaan on hyvä käydä myös ammattilaisen tekemässä ihonhoidossa.

Ihonhoito Glow – uusi hoitola tuo nautintoa ja hyvää oloa iholle | Terveys | Kotiseutulainen

Forssaan on avattu uusi Ihonhoito Glow -nimeä kantava hoitola, joka poikkeaa jonkin verran perinteiseksi mielletystä kauneushoitolasta. Hoitola erottuu massasta värimaailmalla ja muulla brändäyksellä, yrittäjät toivovatkin hoitolaan tultavan matalalla kynnyksellä ja he odottavat myös miesasiakkaita. Ihonhoito Glowpalvelee Parturi-kampaamo ME:n tiloissa Kartanonkadulla. 

Yrittäjät Pauliina Withanage ja Maija Ahokas ovat vihkiytyneet erilaisten ihojen hoitamiseen. Pauliinalla on terveydenhoitajan tutkinto taustalla, kun taas Maija on SKY-kosmetologi. Molemmat ovat kouluttautuneet erikseen kaikkiin hoitolassa tehtäviin hoitotoimenpiteisiin.

– Se, että meillä on hieman erilainen näkökulma, on mielestämme rikkaus ja olemme oppineet toisiltamme paljon. Itse terveydenhoitajana pystyn antamaan näkökulmaa ihonhoitoon ja yhdessä Maijan kanssa olemme oppineet toisiltamme paljon siitä, miten iho reagoi esimerkiksi elämäntapoihin, Pauliina sanoo.

Pauliinan mukaan erilaisten iho-ongelmien ja sairauksien on todettu laskevan enemmän elämänlaatua verrattaessa sisätauteihin, kuten diabetes tai verenkiertoelimistön sairaudet.

– Olemme halunneet pitää palveluvalikoiman hillittynä, jolloin asiakkaan on helpompi valita sopiva hoito. Meillä on ollut myös mahdollisuus syventyä toden teolla nimenomaan Exuvianceen ja HydraFacialiin. Pystymme hoitamaan monia iho-ongelmia ja eri hoitoja voi yhdistellä tarpeen mukaan, Maija kertoo.

HydraFacial ainoana Forssassa

Ihonhoito Glow:n hoitovalikoimaan kuuluu perinteisten kasvohoitojen, ihonpuhdistusten ja sokerointien lisäksi ainoana Forssassa HydraFacial –ihonpuhdistus. Kyseessä on markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa koneellisesti puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon. Täysin kivuton puhdistusmenetelmä on nopea ja erittäin tehokas. HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille.

– Maailmanlaajuinen HydraFacial oli juuri se, joka sai minut innostumaan oman hoitolan perustamisesta. Meillä on tällä hetkellä myös ainoana Forssassa Exuviance tuotesarjan edustus. 

Hoitoon hakeutumista ei kannata suotta pelätä, sillä asiakkaan toiveet otetaan aina huomioon ja ihonhoidon ammattilaiset suosittelevat ja tarvittaessa myös räätälöivät hoidot asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Yrittäjät ovat tehneet havainnon, että ihmiset ovat motivoituneita ihonhoidon suhteen.

– Toimintamme lähtökohtana on tuottaa hyvää oloa ja nautintoa elämään. Näillä on erittäin suuri vaikutus jaksamiseen ja mielenterveyteen. Ihon terveys ja kunto on isossa roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Ihonhoito Glow:n virallisia avajaisia vietetään Black Fridayna 25.11.2022. Päivän tuotosta lahjoitetaan osa Kissakoti Kattilan hyväksi. 

Teksti ja kuva: Sarita Silvennoinen

Aiheeseen liittyviä juttuja