Paula Oksmanin 30-vuotistaiteilijauran taidenäyttely

Paula Oksmanin suunnitelmissa oli juhlistaa 30-vuotista ammattitaiteilijauraa jo keväällä parilla suuremmalla juhlanäyttelyllä, mutta koronan vuoksi suunnitelmat muuttuivat. Nyt näyttely avautuu 28.10. Prismakeskuksessa ja on avoinna 5.11. asti.

Paula Oksmanin 30-vuotistaiteilijauran taidenäyttely | Kulttuuri | Kotiseutulainen

− Lähes parin vuoden näyttelytauon jälkeen olisi halu palata pienin askelin kohti normaalia, taiteilija toteaa.

Pidetyn ja suositun taiteilijan näyttely on monipuolinen. Näyttelyn teoksissa löytyy niin naisfiguureja kuin eläinaiheitakin, lapsiballerinoja ja bambeja sekä kissoja. Näyttely on juuri sellainen, että sinne voi poiketa vaikka koko perheen voimin – ja toki, näyttely sijaitsee Prismakeskuksessa, kassoja vastapäätä, että mennä voi vaikka kauppareissulla. Mukava tapa tuoda taide ja kulttuuri osaksi arkisiakin toimia.

Avoinna 28.10.-5.11.  ma-pe 11-18 la-su 11-17.

Aiheeseen liittyviä juttuja