Elvis saa elää sittenkin!

Torrolla Keski-Pompun pihapiirissä häärätään taas. Tähtäimessä on näytelmän Elvis elää näytännöt elokuun puolessa välissä. Ensi-iltaa on jouduttu siirtämään useaan otteeseen koronan vuoksi, mutta Turkka Malin kirjoittama musiikkipitoinen näytelmä kutsuu jälleen katsomoon.

Elvis saa elää sittenkin! | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Torron kyläyhteisölle kesäteatteritoiminta on merkittävä foorumi, jossa yhteiseen hiileen puhaltamisen henki tulee näkyväksi. Keski-Pompun pihalla on omistajan myötämielisellä suhtautumisella näytelty jo kohta 20 vuotta. Vaikka omistaja Ilkka Sohkanen joutuu jälleen sovittelemaan maanviljelystöitään teatterin vuoksi, Elvis saa sittenkin tulla  Keski-Pompulle.

Tämän vuoden näytelmässä peräkylällä sijaitseva spykiatrinen hoitolaitos joutuu hankaluuksiin, kun Valviran tarkastaja ilmoittaa tulostaan. Siitä ei ole kyse, etteivätkö asiakkaat viihtyisi, päinvastoin. Ongelmaksi saattaa muodostua se, mitä virkaa kukin laitoksessa toimittaa. Ja, Turkan tuntien, kyllähän tuosta melkoinen soppa syntyy. Nähtäväksi jää, onko Elvis ongelma vai sen ratkaisu.

Korona rajoittaa todennäköisesti väkimäärää, joten kannattaa ajoissa varata paikka! Enää ei voi kantaa ylimääräisiä penkkejä täpötayteen katsomoon.

Esitykset 12.-16.8.21. Arkisin klo 19.00, lauantaina klo 14.00 ja sunnuntaina klo 14:00 ja 17:00. Varaukset numerosta 040 9610104 tai torroseura@gmail.com.

Aiheeseen liittyviä juttuja