Juhlakonsertti Kiiruun talossa

Somerolaisen, musiikinsekatyöläiseksi itseään kutsuvan, Pekka Leppälän 70-vuotisjuhlakonsertti järjestetään Kiiruun talossa sunnuntaina 28.11. klo 15.00.

Juhlakonsertti Kiiruun talossa | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Pekka on toiminut pitkään tanssi- ja ravintolamuusikkona, säestäjänä ja pianonsoitonopettajana. Hän on soittanut useissa eri kokoonpanoissa, joista tärkeimmäksi hän mainitsee Heikki Lahden yhtyeen.

Tanssi- ja ravintolakeikkoja Pekka on tehnyt ympäri Suomea. Pekka työskenteli pianonsoitonopettajana ja teatterimuusikkona mm. Länsi-Pohjan musiikkiopistossa ja Kemin kaupunginteatterissa 70-luvulla ja 80-luvun alussa Kemissä, josta hän on kotoisin. Somerolle hän muutti vuonna 1984, josta lähtien hän on vaikuttanut somerolaiseen musiikkielämään esiintyen ja opettaen pianonsoittoa. 

Pekka Leppälä tunnetaan myös kuvantekijänä ja valokuvaajana ja hänen töitään on nähty laajalti näyttelyissä. Pekan sanoin ”musiikki on ollut työ, harrastus, intohimo ja jopa hengenpelastaja”

Pekka jatkaa työskentelyä edelleen aktiivisesti esiintyen sekä opettaen.

Juhlakonsertissa esiintyvät päivänsankarin lisäksi muusikkoystävät Anne Leppälä, Kimmo Hovila, Kimmo Lindegren, Pentti Koskimaa, Leif Lindberg ja Olli Urmas. Konsertin juontaa Leif-Johan Lagerroos. Ohjelmisto sisältää kevyttä klassista ja ikivihreitä.

Liput konserttiin maksavat 15 € sisältäen kakkukahvit. Lipputulot käytetään Someron Kulttuuri ry:n toiminnan tukemiseen. Koronatilanteesta johtuen käytössä on  koronapassi.

Aiheeseen liittyviä juttuja