Someron Esakallio on viihdekeskus

Someron Esakalliolla on pitkät perinteet tanssilavana, mutta viime vuosina se pm laajentanut toimintaansa monipuoliseksi viihdekeskukseksi. Keskiviikkoisten iltapäivätanssien ja perjantaisten iltatanssien lisäksi on myös rock-, pop- ja muita erikoisiltoja, matineoita ja teatteriesityksiä.

Someron Esakallio on viihdekeskus | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Huippusuosittu Badding-musiikkinäytelmä vuonna 2017 ja Oi, jospa kerran… -musiikkinäytelmä vuonna 2019 olivat osoituksia siitä, että Esakallio sopii suurillekin esityksille.

Herra Satumaa ja laulava taksikuski

Viime vuonna Suomen kansan rakastaman tangomestarin Unto Monosen syntymästä tuli kuluneeksi 90 vuotta. Tämän juhlistamiseksi Esakalliolla esitetään musiikkinäytelmä Herra Satumaa ja laulava taksikuski. Unto Monosena liikkuu ja käy pyydyksiin maisteri Simo Frangén. Hänen taistelijaparinansa huseeraa taksinkuljettajana näyttelijä Arttu Kapulainen

Naisvoimaa uhkuvat Monosta magneetteina puoleensa vetävät laulajat, Suvi Karjula ja Reeta Saranpää. Tangokuningas Jarno Kokko takaa tangon taian. Ilmari Myllynen on M.A.Nummisena. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Monosen elämäkerturi Heikki Metsämäki. Musiikin on sovittanut ja soittaa taidokkaasti Kari Vehkaluoto bändeineen. Bändiin kuuluvat ”Vehkiksen” lisäksi Anna-Liisa Väkeväinen, Juha Lanu ja Mikko Kaakkuriniemi. Esitysajat: ovat 4.7.2021 – 8.8.2021 välisenä aikana su klo.14. ja ti klo.19. Liput kannattaa varata ajoissa – luvassa on jälleen varmasti suosittu esitys!

Jäähdytettynä tai lämmitettynä

Monista kesäisistä teattereista poiketen Esakalliolla teatterielämys ei ole säästä kiinni.Ei haittaa tuulet eikä helteet – eikä edes kylmyys. Katto pitää ja kesän säistä riippuen katsomo saadaan joko lämmitettyä tai jäähdytettyä. Suomen suurimpiin tanssipaikkoihin lukeutuvalla lavalla turvavälien järjestäminen on tarvittaessa mahdollista- Asfaltoitu tie ovelle asti ja sisälle johtava ramppi mahdollistavat helpon kulkemisen myös apuvälineiden avulla. Tanssisali ja ravintola ovat yhdessä tasossa ja wc-tiloissa on huomioitu inva-asiakkaat.

Esakallion sivuilta löydät tietoa lippujen hankinnoista ja mm. erikoisilloista, joiden ohjelma on todella monipuolinen. 

esakallio.fi

Aiheeseen liittyviä juttuja