Seela Sella vierailee Forssassa

”…mutta enin lauloi hän elämän katkeamattomasta ketjusta, joka kiertää ijäisyydestä ijäisyyteen, joka kimmaltelee aamuruskon kullassa ja vipajaa meitä vastaan tähtiöisen metsälammen syvyydestä. Eikä ole pääsyä siitä pois eikä siihen sisälle, mutta me itse voimme muuttaa pakkomme vapaudeksi.”

Seela Sella vierailee Forssassa | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Eino Leinon Näin unta kesästä kerran on runokonsertti, jossa Eino Leinon kuolemattomat runot sekä Heikki Sarmannon ja Olli Virtaperkon loistavasti suomalaisuutta tulkitseva musiikki kietoutuvat esityksessä eläväksi kokonaisuudeksi. Runokonsertin luoma kihelmöivä draama ja saumattomasti polveileva tunteiden kirjo tempaavat mukaansa.

Esiintyjinä Seela Sella runot, Pia Freund laulu, Louna Hosia sello, Taina-Maaria Rautasuo piano ja laulu. Tilaisuus on 7.5. Forssan Järjestöjentalolla ja liput ovat myynnissä 10.3. alkaen.

Aiheeseen liittyviä juttuja