Lopputyönäyttely Moletissa

Forssan lasten ja nuorten kuvataidekoulun lukuvuoden mittaan tehty työ esittäytyy perinteikkäässä lopputyönäyttelyssä Forssan museon Galleria Moletissa. 9.4 perjantaina avautunut näyttely esittelee lopputyöt kolmelta kuvataidekoulun päättävältä oppilaalta, piirustus- ja maalausryhmän teoksia sekä Mutti DIY-kierrätyshaasteen töitä.

Lopputyönäyttely Moletissa | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Kuvataidekoulun opinnot summaava lopputyö on koko lukuvuoden kestävä projekti, jossa oppilas suunnittelee ja toteuttaa teoksen valitsemallaan tekniikalla itsenäisesti. Kokonaisuuteen sisältyy myös kirjallinen osuus, jossa oppilas tutkii suhdettaan kuvantekemiseen. Piirustus- ja maalausryhmä on toteuttanut näyttelyyn erilaisia taiteilijakirjoja, maalauksia ja piirustuksia. 

Galleria Moletti sijaitsee osoitteessa Wahreninkatu 12, Forssa ja on avoinna ti-pe 10-16, la 10-12 ja su 12-16.

Lopputyönäyttely Moletissa | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Aiheeseen liittyviä juttuja