Puhelinlangat laulaa -musiikkikomediariemua Ypäjän Musiikkiteatterilla

Puhelinlangat laulaa -musiikkinäytelmässä Ypäjän Musiikkiteatterilla kuullaan kattaus suosituimmista Katri-Helenan levyttämistä lauluista.

Puhelinlangat laulaa -musiikkikomediariemua Ypäjän Musiikkiteatterilla | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Nimiroolissa esiintyy Radio Nostalgian juontajanakin tunnettu tangokuningatar vm. 2015 Susanna Heikki. Muissa rooleissa nähdään tangokuningas Teijo Lindström, iskelmälaulaja Kalle Jussila sekä näytelmän käsikirjoittanut Laila ja Olavi -laulukilpailuvoittaja Katja Karisukki. Musiikista vastaa nelihenkinen Quattro -orkesteri. 

Näytelmän on ohjannut palkittu musiikkiteatteriohjaaja Tuomo Salmela ja tuotannosta vastaa Viihdeohjelmat. 

Uuden musiikkinäytelmän Puhelinlangat laulaa kantaesitys sai ensi-iltansa Heinävedellä Kermakosken kesäteatterissa heinäkuun alussa, josta se ponkaisi kiertueelle ympäri Suomen. Kantahämäläisen Katja Karisukin kynästä syntynyt musiikkinäytelmä sivuaa koko kansan suosikkilaulaja Katri Helenan uraa ja yksityiselämän käännekohtia riemastuttavalla fiktiivisrealistisella juonella, jonka keskiössä on pieni pala pohjoiskarjalaisen kunnan Tohmajärven elettyä historiaa. Puhelinlangat laulaa vierailee kahdella näytöksellään myös käsikirjoittajan kotipitäjässä Ypäjällä 21.8.2021 klo 14 ja 18.

Näytelmän kesto on n. 2 tuntia väliaikoineen. Tämän hetkiset kiertuepaikat sekä Ypäjän näytökset löytyvät osoitteesta lippu.fi.

Aiheeseen liittyviä juttuja