Somerolainen Pellavaenkeli mukana Puotirundissa

Pellavaenkeli on pieni ja sympaattinen lahjapuoti Someron sydämessä. Valikoimissa painotetaan kotimaisuutta ja lähituottajien tuotteita. Puodista löytyy elintarvikkeita tai lähiruokaa, hyvinvointituotteita, kahvila, koruja, käsitöitä, lahjatavaroita, sisustusta, spa- ja saunatuotteita, vaatteita ja asusteita.

Somerolainen Pellavaenkeli mukana Puotirundissa | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

− Meiltä löytyy monenlaista villasukista herkkuihin ja kaikkea siltä väliltä. Myymälämme yhteydessä on myös erillinen tila, jossa järjestämme vaihtuvia taide-näyttelyitä, pieniä kursseja ja Pop up kahvilamme toimii kesäisin, kertoo yrittäjä Rauni Nousiainen.

Pellavaenkeli avattiin viime vuoden marraskuussa ja asiakkaat ovat löytäneet sen hyvin. Ostoksille tullaan monesta suunnasta ja kohtuullisen pitkienkin matkojen päästä. 

Pellavaenkeli on avoinna ti-pe 10-17 ja la 10-14. Aukioloaikoja muokataan kesän tullen.

Somerolainen Pellavaenkeli mukana Puotirundissa | Yritysuutiset | Kotiseutulainen
Somerolainen Pellavaenkeli mukana Puotirundissa | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

​Puotirundi helpottaa pienten puotien löytämistä

Pienet puodit ovat yhdistäneet voimansa ja ryhtyneet hakemaan näkyvyyttä yhteisellä Puotirundi-brändillä.  Puotirundilla on verkkosivut ja somekanavat.

Sisustus- ja lahjapuoti Pellavaenkeli on yksi Puotirundin jäsenistä. 

− Lähdimme mukaan, koska Pellavaenkeli on avannut ovensa vasta marraskuussa 2020, joten monikaan ei vielä välttämättä tiedä olemassaolostamme. Toivomme, että Puotirundin avulla olemme helpommin löydettävissä.

Puotirundi kokoaa yhteen suomalaisia, pieniä ja yksilöllisiä puoteja. Idea lähti mäntyharjulaisen yrittäjän Titta Kyllösen ahdingosta, kun oman puodin päivämyynti oli pahimmillaan 7 euroa. Piti keksiä keino, jolla asiakkaan näkökulmasta olisi houkuttelevaa lähteä puodin perässä pienellekin paikkakunnalle, näin syntyi Puotirundi. Tarvetta tällaiselle näyttäisi olevan, sillä ensimmäisen viikon aikana jäseniä tuliyli 50 ja 1500 Facebook-tykkääjää sekä 700 seuraajaa Instagramiin.
Puotien yhteinen verkkoalusta on laatuaan ensimmäinen. 

Puotirundi-yhteisön jäsen- ja liittymismaksuilla yrittäjät saavat apua markkinointiin eri kanavissa sekä näkyvyyttä, jolloin heidät on helpompi löytää. 

Puodit löytyvät sivulta www.puotirundi.fi
 

Aiheeseen liittyviä juttuja