Paikka herkkuhetkiin: Pieni Voffelikaffila avasi Forssassa

Pieni Voffelikaffila Forssan Kartanonkadulla ei saanyt sellaisia avajaisia kuin oli suunniteltu. Mutta suunnitteilla on kuitenkin pienimuotoisemmat tutustumisviikot varsinaisen sulun jälkeen, Ravintoloita koskevan sulun aikana Voffelikaffila toimii noutokahvilana ja tarjolla on perinteinen hillovohveli ja kahvi mukaan ostettuna.

Paikka herkkuhetkiin: Pieni Voffelikaffila avasi Forssassa | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Voffelikaffilassa on katseenvangitsijana taideseinä. Kuvassa kaksi kahvilan omistajista, Jaana Luomala ja Antti Niemi. Onni Luomala ei kuvaan ennättänyt työkiireiden vuoksi.

Pieni Voffelikaffila on Jaana Luomalan idea ja ideaa toteuttamassa ovat hänen lisäkseen Antti Niemi ja Onni Luomala. 

– Tutustumisviikkojen aikana olemme avoinna klo 12-18 ja meillä on tarjolla presidenttikahvia ja sekä suolaisia että makeita vohveleita, kolme kumpaakin lajia, kertoo Antti Niemi.

– Ja tietysti on myös gluteiiniton vaihtoehto, sen on moni varmistanut jo etukäteen.

Voffelikaffilassa on se idea, että jatkossa aamut ovat aamupalavereita ja pieniä kokouksia varten. Sitten ovet aukeavat ja ovat avoinna alkuiltaan. Sitten on taas iltakokousten aika. Näin saadaan palveltua aamusta iltaan ja tarjottua monenlaisille ryhmille viihtyisä ja rauhallinen tila vaivattomasti kokouksille ja samalla voidaan palvella asiakkaita vilkkaimpaan aikaan makeilla ja suolaisilla herkkuhetkillä.

Voffelikaffilan tila on kodikas ja rauhallinen. Taideseinä luo oman tunnelmansa. Ensimmäisen kuukauden ajan seinällä on pääosin Jaana Luomalan teoksia, mutta on mukaan päässyt Antti Niemenkin työ – pariskuntahan opiskelee yhdessä kuvataidetta. Jatkossa taiteilijat voivat vuokrata seinän töilleen edullisesti.

Aiheeseen liittyviä juttuja