Kauneussalonki Miliina aloitti Loimaalla

− Yrittäjän pitää uskaltaa ottaa riskejä. Onneksi korona selätettäneen parin kuukauden sisällä. Omilla käsillä tekeminen ja ihmisläheisyys ovat minun juttuni, Kauneussalonki Miliinan Loimaalla syyskuun alussa avannut Miia Auer miettii.

Kauneussalonki Miliina aloitti Loimaalla | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Miia Auer uskoo, että hän voi lokakuun alussa aloittaa Kauneussalonki Miliinan Loimaalla Turuntiellä täysin uusituissa tiloissa.

Aurasta Loimaalle muuttanut Auer on SKY-kosmelologi ja kosmetiikkaneuvoja. Hän on ensimmäinen Loimaan Novidasta valmistunut kosmetiikkaneuvoja, jotka ovat laivoilta tuttuja useille.

− Koska eletään vielä korona-aikaa, noudatan tehostettua hygieniaa, joka oli tehostettua ennen koronaakin.  Usea on sanonut, että kosmetologilla käynti on mukavaa vaihtelua korona-aikana, Auer sanoo.

Suurin osa asiakkaista tulee joko kasvohoitoon tai laitattamaan ripsiä ja kulmia. Auer tekee myös kulmien laminointia, joka on uusi juttu. Laminoinnissa kulmien rakenne muotoillaan tuuheammaksi.

Kesän jälkeen iho kuivuu ja syksyllä kasvot on hyvä hoitaa talvikuntoon. Auer neuvoo, että kasvohoito kannattaa tehdä vuodenaikojen vaihtuessa.

Auer odottaa, että päästään normaaliaikaan ja  erilaisia juhlia viettämään, jolloin hän saa loihtia juhlameikkejä.

Myös normaali hieronta ja kuumakivihieronta kuuluvat hoitolan valikoimiin sekä sokerointi ja jalkahoidot.

Asiakaskunnan ikä vaihtelee 15 vuodesta 65 vuoteen. Auerille on jo tullut tuttu asiakaskunta, sillä hän on ollut vuoden yrittäjänä.

− Nyt halusin perustaa oman yrityksen, sillä haluan päättää itse kaikesta ja paremmat tilat innostivat.

Kaueushoitola  toimii väliaikaisesti Väinämöisenkadulla, sillä remontti Turuntiellä viivästyi. Auer toivoo, että lokakuun alussa hän voi aloittaa Turuntiellä täysin uusituissa 30 neliön tiloissa.

Teksti ja kuvat: Sari Keskitalo

Aiheeseen liittyviä juttuja