Keittiö aamiaiskaapilla on tällä hetkellä usean remontoijan toivelistalla -Mavicon laajentaa toimintaa keittiöihin

Tämän hetken keittiötrendit ovat vetimettömät kaapit, apteekkarin- ja aamiaiskaapit. Värimaailmassa valitaan yleensä turvallinen valkoinen ja pienillä valinnoilla tasoissa,välitilalevyissä ja vetimissä luodaan kaunis ja vaikuttava kokonaisuus. Sauna- ja kylpyhuoneissa valitaan tällä hetkellä seinälaatoiksi suurempaa laattakokoa ja yhä enemmän mietitään ja investoidaan valoihin.

Keittiö aamiaiskaapilla on tällä hetkellä usean remontoijan toivelistalla -Mavicon laajentaa toimintaa keittiöihin | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

Avasimme toimipisteen Forssan Sortohakaan esitelläksemme tuotteita eli Amelia-Keittiöitä, sauna- ja kylpyhuonetilojen laattoja ja panelimalleja sekä myös liukuovikaapistoja ja muita mittatilaus kalusteita. Asiakkaat ovat toivoneet, että pääsisivät fyysisesti näkemään niitä, nyt pääsevät, toimitusjohtaja Marko Virta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uuteen toimipisteeseen.

Mavicon tarjoaa remontoinnin ja rakentamisen palveluita sauna- ja kylpyhuoneiden korjausrakentamisesta, huoneistoremontteihin ja uudisrakentamiseen. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaista, helppoa ja luotettavaa palvelua. Periaatteena on, että kaiken saa samasta paikasta ei vain keittiökalusteet vaan myös sähkö-, putki- ja asennustyöt, kuin myös asbestikartoitukset.

Kaikki hyöty tiloista

Maviconilla on yli kuusikymmentä ovimallia eri väreineen, mistä valita. Vetimettömiä kaappeja haluaville on kaappeja vedinlistalla tai erikoismuotoilulla ja halutessaan kaapin saa auki siihen koskettamalla. Kaapin sisälle voi hyllyjen sijaan valita vetohyllyt.

– Nykyään keittiössä halutaan kaikki hyöty tiloista. Junior apteekkari alakaapissa altaan läheisyydessä on esimerkiksi hyvä siivouskaappi, johon tiskirätin ja puhdistusaineet voi laittaa piilon, Marko Virta kertoo.

Aamiaiskaappeja toivotaan etenkin isoimpiin keittiöhin helpottamaan arkea. 

– Pienet työt voidaan hoitaa nopealla aikataululla, laajemmat keittiö tai pesu- ja saunatilaremontit vievät enemmän aikaa. Keittiöiden toimitusaika on tällä hetkellä noin kolmesta viiteen viikkoa, Marko Virta selventää.

Hyvin toteutetun keittiö tai pesu- ja saunatilaremontin käyttöikä on noin kolmekymmentä vuotta. 

Teksti ja kuvat Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja