Uusi tatuointiliike avattu Forssaan

Forssaan Kauppakatu 2:een on avautunut uusi tatuointiliike.

black and red tattoo machine on pink surface

Tatska Jonde liikkeen toiminnasta vastaa tatuointiartisti Joonas Lähteenkorva. Hän on itse liikkeen tuore yrittäjä. Joonas toimi ennen yrittäjyyttään vuokratuolilaisena tiloissa ennen sijainneessa toisessa saman alan yrityksessä ja saikin mahdollisuuden lähteä asiakaskunnan vakiinnuttua itse yrittäjäksi joulukuusta 2023 alkaen.

− Olen kerryttänyt tatuointikokemusta useamman vuoden ja erikoistun oldschool- ja traditional -tyylisiin tatuointeihin. Studioni on avoinna kaikenlaisille projekteille, joten voit tuoda mukana ideasi ja toiveesi. Lisäksi tarjoan mahdollisuuden tilaustyönä tehtyihin tauluihin!

Liikkeessä on mahdollista tulevaisuudessa saada myös vierailevien tatuointiartistien palveluita ja päästä suoraan tatuointipenkkiin kerran kuukaudessa järjestettävinä Walk-in päivinä.

Aiheeseen liittyviä juttuja