Tämän hetken suositulla lantionnostolaitteella pakaroille treeniä Stretch kuntosalilla

Vasta avattu Stretch kuntosali on nyt avoinna Forssassa. Kuntosalilla on käytettävissä monille tuttuja kuntosalilaitteita ja tämän lisäksi yrittäjä Karolina Kivistö on halunnut mahdollistaa asiakkailleen monipuolisemman treenin toteuttamalla kuntosalille toiminnallisen alueen ja hankkimalla tämän hetken suositun lantionnostolaitteen, jolla saa hyvän treenin pakaroille.

Tämän hetken suositulla lantionnostolaitteella pakaroille treeniä Stretch kuntosalilla | Liikunta ja urheilu | Kotiseutulainen

Personal Trainer, Life coach ja ravintovalmentaja Karoliina Kivistö on toiminut alalla seitsemän vuotta:

 – Varmaan kaikkien Personal trainerien haave on oma kuntosali, Stretch on minun. Kuntosali on minulle paikka auttaa ja valmentaa asiakkaita. Halusin luoda kuntosalin, johon on helppo tulla ja Stretchin suunnittelussa olen ottanut huomioon omien asiakkaiden toiveita.

Stretch kuntosali on avoinna klo 5.00 – 24.00 On the Move -sovelluksella. Sovelluksella voi avata oven salille, ostaa kuntosalin palveluita, kursseja ja tuotteita.

 – Sovelluksen käyttö on nykypäivää, ihmisillä on aina puhelin mukana, muut kortit tai tunnisteet unohtuvat helposti kotiin. Yrittäjä Karoliina Kivistö selventää valintaa sovelluksen käyttöön kuntosalilla.

Saa kysyä

Stretch kuntosalilla tykätään vuorovaikutuksesta ja yrittäjä Karoliina Kivistö rohkaisee laittamaan viestiä, jos jännittää tulla kuntosalille.

– Stretch on paikallinen ja palveleva kuntosali, hän tiivistää.

Kuntosalin tammikuun avajaisissa kävijöitä oli nelisen sataa.

 – Ja jäsenyyksiä myytiin mukavasti. Saatiin paljon hyvää palautetta siisteistä ja tilavista tiloista ja monipuolisista treenimahdollisuuksista. Sekä siitä, että parkkitilaa on hyvin ja lähellä etuovea, helppo tulla treenaamaan. Karoliina Kivistö kertoo.

Kuntosalin lisäksi Stretch tarjoaa yksilövalmennusta ja ryhmäliikuntaa pumpista circuittiin ja DanceFitYogaan sekä lapsille (3-7 v.) lauantaisin rentoa leikkimistä ja liikuntaa Stretch kids ryhmässä. Lisäksi tulossa on lempeä lyengar-joogakurssi. Kuntosalin tiloissa on tarjolla myös Wellness & Training Saaren hierontapalveluita ja LGP-alipainehoitoa..

Keho tarvitsee liikuntaa

Stretch tarjoaa erilaista treeniä. Kuntosalin toiminnallisella alueella on muun muassa kelkkarata ja heittoseinä. Toiminnallinen harjoitus kehittää tasapainoa, kehon hallintaa ja räjähtävyyttä. Pakaratreeni lantionnostolaitteella ei  ole vain ulkomuodon muokkausta ja trendikästä vaan sillä treenataan vahvuutta, voimaa ja tasapainoa. Keho tarvitsee erilaisia ärsykkeitä. 

– Ihmisten elämä on nykyään passiivista, työtä tehdään istumalla tietokoneen ääressä ja omatoiminen sekä arkiliikunta on omalla vastuulla. Ihmisten tulisi liikkua enemmän. Yrittäjä Karoliina Kivistö pohtii ja toivottaa kaikki tervetulleeksi treenaamaan Stretch kuntosalille matalalla kynnyksellä.

Teksti ja kuva Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja