TEKIJÄ2024

Työllistymisen, osaamisen, yrittäjyyden ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ2024 Forssa järjestetään tiistaina 30.1.2024 klo 10-15 Forssan Prisma-keskuksessa (Tapulikuja 6).

group of people sitting on bench near trees duting daytime

Tapahtumalla on jo pitkät perinteet ja siitä on muodostunut vuosittainen kohtaamispaikka, jossa työt ja tekijät kohtaavat ja eri alojen mahdollisuudet tulevat näkyväksi. Vuoden 2023 alussa järjestetyssä tapahtumassa oli huikeat yli 2000 kävijää! 

Mitä tapahtuma tarjoaa kävijöille? 

TEKIJÄ2024 Forssa -tapahtumassa kävijät voivat tavata monen eri alan työnantajia, saada tietoa avoimista työpaikoista ja ensi kesän kesätöistä sekä tutustua monipuoliseen koulutustarjontaan ja yrittäjyyden mahdollisuuksiin. Tapahtumassa on uraohjaajan ja ammatinvalintapsykologin ständit sekä CV-klinikka eli vinkkejä oman alan löytämiseen ja työnhakuun on myös tarjolla. 

Opiskelijat voivat tapahtumassa keskustella työnantajien kanssa opiskelujen aikaisista mahdollisuuksista, kuten harjoittelujaksoista ja opinnäytetöistä. Tapahtumasta saa myös tietoa työllistymistä edistävistä palveluista.

Kaikki TEKIJÄ2024 Forssa -tapahtuman aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan Forssan Prisma-keskukseen. 

Lisätietoja TEKIJÄ2024 

TEKIJÄ2024 Forssa -tapahtuman näytteilleasettajiin voi tutustua tapahtuman nettisivuilla www.tekijatapahtuma.fi ja tapahtuman Facebook-sivuilta löytyy tarkempaa tietoa näytteilleasettajien tarjonnasta tapahtumassa.

Tapahtuman järjestää Virta-verkosto 

TEKIJÄ2024 Forssa -tapahtuman järjestää Forssan seudun työllisyydenhoidon ekosysteemi Virta-verkosto ja Kohti kestävää työllistymistä Lounais-Hämeessä ESR+ -hanke. Virta-verkostossa ovat mukana kaikki Forssan seudun julkiset työllisyydenhoidon toimijat, jotka yhdessä edistävät seudun työllisyyttä ja elinvoimaa eri keinolla. Lisätietoa Virtaverkostosta: www.virtaverkosto.fi

Lisäksi Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän opiskelijat eri aloilta osallistuvat tapahtumapäivän käytännön toteutukseen. Samalla viikolla 1.2.2024 järjestetään TEKIJÄ2024 Hämeenlinna -tapahtuma, jonne on myös vapaa pääsy.

Aiheeseen liittyviä juttuja