Sodankylän elokuvajuhlat kylässä Karkkilassa 3.–5.11.

Karkkilassa pääsee marraskuussa nauttimaan Sodankylän elokuvajuhlien kaltaisesta hurmoksesta, kun elokuvakerho Kino Iglu tuo Sodankylän elokuvajuhlat kylään. Perjantaista sunnuntaihin 3.–5.11. järjestettävän elokuvafestivaalin miljöönä toimii elokuvateatteri Kino Laika.

Sodankylän elokuvajuhlat kylässä Karkkilassa 3.–5.11. | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Suosittu Sodankylän elokuvajuhlat kylässä -tapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa – tänä vuonna laajempana kuin koskaan. Tapahtuman järjestää Elokuvakerho Kino Iglu ry yhteistyössä Karkkilan kaupungin, Sodankylän elokuvajuhlat ry:n ja elokuvateatteri Kino Laikan kanssa.

Festivaaliviikonlopun aikana nähdään kaksitoista huippuelokuvaa tekijä- ja asiantuntijaesittelyiden kera. Elokuviksi on valittu kesäkuun elokuvajuhlilta tuttuja suosikkeja sekä elokuvavuoden kiinnostavimpia uutuuksia ennakkonäytöksissä. Kuten Sodankylässä, myös Karkkilassa pääsee elokuvien lisäksi nauttimaan musiikista eri sukupolvia ja musiikkityylejä edustavilta artisteilta.

– Karkkila on luonteeltaan kulttuuri- ja elokuvakaupunki, jota Sodankylän elokuvajuhlien mukanaan tuoma tunnelma entisestään vahvistaa. On upeaa, että tämä festivaali on jo vakiintunut osaksi Karkkilan tapahtumatarjontaa, iloitsee kaupunginjohtaja Tuija Telén.

Festivaalin ohjelma esittelijävieraineen on julkaistu osoitteessa www.kinoiglu.fi. Liput elokuvanäytöksiin, konsertteihin sekä bussikuljetukseen Helsinki-Karkkila-Helsinki (pe ja la) ovat varattavissa osoitteessa www.kinolaika.fi.

Aiheeseen liittyviä juttuja