Ostereita yhdelle

Pikkujoulukaudella Loimaan teatterissa nautitaan Antti Hopian käsikirjoittamasta ja Pauliina Arvosen ohjaamasta vauhdikkaasta farssikomediasta Ostereita yhdelle. Huippuhauska esitys saa ensi-iltansa perjantaina 10.11. Loimaan teatterilla, ja sitä esitetään yhteensä 11 kertaa. 

Ostereita yhdelle | Kulttuuri | Kotiseutulainen

Farssin kiemuroissa tutustutaan Jennaan, tuiki tavalliseen opettajaan, joka osallistuu aivan tavalliseen luokkakokoukseen. Tilaisuus pidetään hieman tavallista hienostuneemmassa hotellissa, onhan eräs oppilaista menestynyt urallaan keskivertoa huomattavasti paremmin. 

Sen piti olla vain tavallinen luokkakokous! Hotellissa sattuu kuitenkin olemaan meneillään monenlaista, ja pian Jennakin tempautuu mukaan mitä oudoimpaan tapahtumaketjuun. Mitä tapahtuu, kun kuuluisa supermalli joutuu yllättäen pulaan vielä kuuluisamman elokuvamogulin kanssa? Entä onko opettajallakaan täysin puhtaat jauhot pussissa? Miksi kukaan tilaisi huonepalvelijalta kaksi pulloa samppanjaa ja kaksi tusinaa ostereita… yhdelle?

Itsensä likoon farssin pyörteissä laittavat Elina de Jong, Jani Hägg, Joni Kalasniemi, Leena Mahlamäki, Lauri Mikkilä, Ossi Mäkelä, Samuli Saarijärvi ja Iida Vanhanen. Lavastus ja puvustus ovat työryhmän käsialaa. Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner. Liput voi ostaa Nettilippu.fi –palvelusta tai varata Loimaan teatterilta. 

Aiheeseen liittyviä juttuja