Rautalankaparaatissa hyvä kattaus

Rautalankaparaatissa lauantaina 11.11. Forssan Järjestöjentalolla huippukattaus rautalankamusiikin ystäville. 4+1 huippubändiä. The Kaikupartio Duo aloittaa ja tarjoilee kattauksen rautalanka klassikoita VIP-lipun lunastaneille ruokailunyhteydessä. Riku Sinisalo säestää akustisella kitaralla Tomi Willbergin soitantaa. Näin ruokailukin sujuu tahtien merkeissä.

Rautalankaparaatissa hyvä kattaus | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

The Spectre

Pomarkkulainen Rautalankayhtye The Spectre on jo yli 25 vuoden ajan vienyt rautalankamusiikin ilosanomaa kaikkialle. Bändi on julkaissut neljä levyä ja esiintynyt kymmenillä kokoelmalevyillä. Kotimaisten alan tapahtumien lisäksi bändi on esiintynyt kahteen otteeseen Cliff Richards & The Shadows fanimeetingissä Hollannissa. Bändin musiikki on sekoitus instrumentaalirautalankaa höystettynä lauletulla beatmusiikilla, joka saa kankeimmatkin twistjalat vipattamaan. Bändin keikoille ominaista on perinteisen

rautalankamusiikin lisäksi yllätyksellisyys, erikoiset välispiikit ja hulvaton showmeininki. Bändissä soittavat: Rami Niekkamaa soolokitara ja laulu, Esa Metsäranta komppikitara, Harri Raittila basso ja Rami Koivula rummut.

Puppe & The Boys

Puppe & The Boys on vuonna 1995 Alahärmässä, Pohjanmaalla perustettu rautalankaorkesteri. Se soittaa omalla puhtaalla tyylillään instrumentaalimusiikkia rautalankaperinteitä vaalien. Puppe & The Boys on julkaissut historiansa aikana lukuisia omia rautalankaäänityksiä ja niitä kuullaan useita myös orkesterin nykyisillä keikoilla. Pian 30-vuotisen taipaleen aikana soitetut keikat ovat hioneet orkesterin esiintymisen kovaan iskuun, minkä mukana yleisön on helppo viihtyä! 

The Horribly Ones 

Sumuisten soiden keskeltä… Rähjäisestä kaupungista, jota selvittämättömät murhat piinaavat…

Asukkaista vanhimmat muistavat vielä, kuinka hirveä myrsky kerran kuritti katuja. Ja sen mukana saapui The Horribly Ones!!!

Sävytettyä surf-musiikkia. Bändi koostuu neljästä eri aloilla ansioituneesta soittajasta, joita sitoo yhteen intohimo hyvää musiikkia ja elävänä soittamista kohtaan.

Bändin ohjelmisto koostuu sekä lainakappaleista että omasta tuotannosta, ja kokonaisuutta sitoo yhteen mustaa huumoria viljelevät välispiikit. Keikan aikana kuullaan sekä ikivihreitä surfklassikoita että omia kappaleita.

Periferia

Periferia on vuonna 1997 perustettu neljän naisen muodostama bändi, joka soittaa omannäköistänsä instrumentaalimusiikkia rautalankamusiikista  ammentaen. Vuosien aikana tyyli on jonkin verran vaihdellut tilanteen mukaan perusajatuksen ollessa kuitenkin lähtökohtaisesti aina sama – soitetaan  musiikkia, joka  inspiroi. 

Bändi on  soitellut useampaan otteeseen jopa ulkomaillakin ja pari levyäkin on tullut tehtyä. Yhdessä tekeminen on se paras asia, jonka bändiläiset toivovat jatkuvan vielä pitkään.

Lippuja voi varata ennakkoon www.ideaticket.fi/rautalankaparaati

Aiheeseen liittyviä juttuja